7 semne zodiacale după calendarul celtic şi semnificaţia lor

Celtii sunt cunoscuţi pentru relația lor strânsă cu natura. Atenţia şi observaţiile acestora au propus constatarea că la naștere, formarea naturii umane este influenţată de faza lunii, plante, animale, anotimpuri și alte fenomene naturale. Vă punem la dispoziţie horoscopul celtic, în care semnul este determinat de animale.

Cerbul (20 decembrie- 20 ianuarie)

Cerbul are  idealuri şi aspirații înalte. Dacă doriți să începeți un nou proiect, invitaţi în echipa voastră cerbul, el va fi un mare ajutor. Cerbul nu poate fi uşor distras, ei fac totul cu grijă, cu răbdare și perseverenţă. Aceste calități asigură triumful. Când ceilalți demult s-au predat, cerbul merge înainte. Cerbii sunt mândri, și pe bună dreptate. Ei se comportă ca regii. Acești oameni sunt nobili din fire.

Pisica (21 ianuarie – 17 februarie)

Pisicile – deştepte, inteligente și foarte perspicace. Ei au mari capacităţi pentru construrea raționamentelor, dar cel mai bine ei văd partea ascunsă a lucrurilor. Acest lucru poate fi numit „al şaselea simţ“. Merită să vă adresaţi la ei doar pentru inovaţii. Pisicile sunt inerente naturii umane, ele sunt iubiți de ceilalţi. Pisicile sunt foarte creativi, care au nevoie de multe ori de urechi care să asculte ideile lor.

Şarpe (18 februarie- 17 martie)

Șerpii par reci, dar sunt foarte plini de viață în comportament. Ei sunt curioși, ei au întotdeauna o mulțime de întrebări despre cum funcționează lumea și modul în care acționează oamenii în jurul valorii de (chiar dacă ei pun întrebări deschis, că ei mereu caută răspunsuri în cap). Şerpii sunt ușor de abordat  prin natura, ei pot fi foarte convingători Dacă ceva le-a provocat un interes real ei sunt capabili să antreneze în aceasta toate împrejurimile lui, molipsind cu entuziasmul lor. șerpii pot fi, de asemenea spontani și imprevizibili.

Vulpea (18 martie- 14 aprilie)

Vulpile sunt foarte viclene, ei știu cum să câștige  auditoriul cu umorul lor. Vulpile sunt pline de viață și au o minte strălucitoare – acestea sunt o forță de neoprit. Acest semn poate merge cu tine într-o călătorie exotică, care se va transforma într-o aventură încântătoare. Vulpea are o inimă simțitoare, chiar dacă ea încearcă adesea să nu arate această parte a caracterului său. Dacă sunteți prieteni cu o vulpe, atunci ai un prieten pentru viață. Vulpile sunt creaturi foarte energice și curajoase, cu spirit îndărătnic.

Boul (sau vaca: 15 aprilie – 12 mai)

Puternic, iubitor, stabil și de încredere – acestea sunt principalele cuvinte cheie care descriu taurul. Acest semn are o intuiție bună și simte mincinoșii de la un kilometru. Anume datorită faptului că taurii au intuiţia dezvoltată primesc adesea starea de spirit, dispoziţia oamenilor ca fiind o manifestare  emoțională. Ei au gust bun , acestea sunt caracterizate prin eleganţa în vestimentaţie și designul interior de acasă. Acest semn poate fi de încredere mai mult decât oricare . Taurii știu să păstreze secrete.

Calul de mare ( 13 mai – 9 iunie)

Căluții au un caracter flexibil și sunt perspicace. Le-aţi putea încredința rezolvarea problemelor sale financiare și juridice, deoarece aceştia sunt incredibil de inteligenţi. Căluții au o memorie excelentă. Astfel de oameni se adaptează uşor la mediul înconjurător. Căluţii sunt atractivi, le place să fie admiraţi. Ei întotdeauna răspund reciproc cu căldură.

Calul (8 iulie – 4 august)

Calul este energetic, deschis și puternic, bucuros se va angaja într-o cursă cu tine, pe cheltuiala ta. Aceştia sunt prin natura lor obișnuiți să concureze. La cai, o mulțime de talent și o mulțime de încredere în sine, ceea ce îi face să aibă un succes deosebit în afaceri. Ei declanșează un al șaselea simț atunci când vine vorba de strategie și de revizuire (reprezentanții acestui semn au o „busolă“ internă unic). Ei știu cum să te prezinți cu stil și autoritar. Caii deţin  locuri de muncă excelente, poziții de conducere, dar, de asemenea, sunt fericiţi de a-i ajuta pe alții (dacă sunt apreciaţi după merit).

Sursa

error: Content is protected !!