7 secrete ale femeilor franceze: Iată cum să fii fericită și în armonie cu sine!

Nu este surprinzător faptul că anume în Franța trăiesc femeile, care pot întoarce cu ușurință toate canoanele tradiționale din sfera modei și frumuseții, definind în mod inconfundabil acele aspecte care le vor permite să arate la fel de bine ca și icoanele recunoscute ale stilului. Secretul frumuseții lor constă în abilitatea de a combina stilul impecabil cu o neglijență fermecătoare și o atitudine hedonistă asupra vieții. Franțuzoaicele știu cum să arate bine și să fie în armonie cu sine.

Iată 7 secrete ale fericirii femeilor franceze, care îți vor schimba și ție viața! 

1.„Adaptează” moda după propriul stil, și nu invers

Doamnele franceze știu multe despre modă și o abordează foarte pragmatic. Pentru ele, moda este doar un instrument pentru a-și sublinia propria personalitate. Ele țin întotdeauna cont de particularitățile aspectului lor, înainte de a ceda în fața preferințelor mulțimii și a achiziționa un lucru la modă. Franțuzoaicele nu vor răbda inconveniențe din cauza pantofilor stilați, dar de calitate proastă, sau a unei rochii la modă, dar sfidătoare. Anume această abordare rezonabilă le ajută să arate grozav și să surprindă în mod regulat privirile pline de admirație ale bărbaților.

2.Pun accent pe calitate, nu pe cantitate

Femeile franceze încearcă să evite cheltuielile nechibzuite și în loc de zece cumpărături inutile, aleg să procure un lucru care este cu adevărat valoros (fie că este vorba despre haine, accesorii sau chiar delicatesele preferate). Același lucru este valabil și pentru relații. În ciuda frivolității aparente, franțuzoaicele pariază pe cel care li se potrivește ideal în toate privințele și nu-și pierd timpul alegând între candidați nepromițători.

3.Exclud machiajul țipător și vulgaritatea

Este puțin probabil să vezi o franțuzoaică cu un machiaj strălucitor, o coafură extravagantă și într-o ținută provocatoare (chiar vulgară). Ele preferă „machiajul fără machiaj”, făcând accent pe frumusețea și sănătatea pielii, ochii conturați ușor, bucle lejere, o picătură de prafumul lor preferat și ținutele elegante. De obicei, această alegere funcționează impecabil, făcându-i pe bărbați să fie cu ochii pe ele.

4.Se iubesc pe sine, nu pe alții

Nu este vorba despre egoism, ci despre capacitatea de a se prețui pe sine, de a fi mândre de frumusețea lor și de a-și folosi cu stăpânire farmecul. Frumusețea femeilor franceze este departe de standardele de la Hollywood, dar ele au acel magnetism, pe care îl folosesc pentru a-și atinge obiectivele. Chiar dacă nu sunt fixate pe aspectul lor, ele reușesc întotdeauna să arate feminin și elegant.

5.Își îndeplinesc capriciile

În loc să se îngrijoreze de ce vor crede alții despre ele și să-și cheltuiască toate puterile și energia pentru îndeplinirea dorințelor altor oameni, franțuzoaicele se răsfață și fac ceea ce consideră de cuviință. Te simți tristă și vrei ceva dulce? De ce să nu-ți faci o mică sărbătoare și să mănânci o felie de tort sau de ce să nu-ți cumperi o pereche nouă de pantofi care să-ți accentueze grațios gleznele? Principalul lucru este să ții cont de măsură și să nu îți reproșezi ulterior acțiunile.

6.Rup cu ușurință relația care nu are viitor

De ce să pierzi timpul și să suferi alături de o persoană care, după cum îți dai seama, nu ți se potrivește nicidecum. Desigur, oamenilor trebuie să li se ofere o a doua șansă, dar dacă simți că nu dorești sau nu are rost să continui, este mai bine să pui punctul și să fii recunoscătoare pentru momentele minunate pe care le-ai avut.

7.Trăiesc aici și acum

Franțuzoaicele aproape că nu se descurajează niciodată – ele știu întotdeauna să se distreze și nu vor pierde timpul cu resentimente și tristețe. În schimb, ele pot ieși cu un bărbat chipeș, pot face o petrecere zgomotoasă sau pur și simplu merg la o terapie prin shopping. Ele prețuiesc viața și știu să vadă fericirea în lucrurile mici. Acest lucru nu le ajunge celor care s-au obișnuit să lase totul pe mai târziu, considerând că trebuie mai întâi să se gândească la societate și apoi la propriile necesități și dorințe.

În ce țară, după părerea ta, trăiesc cele mai atractive femei?