(7 video) 7 filme fantastice de scurt metraj, care te vor cuceri în câteva minute. Privește-le. Cu ele nu riști să-ți irosești timpul

În doar câteva minute, realizatorii acestor filme de scurt metraj au reușit să includă: un scenariu original, o viziune deosebită a viitorului și un joc profesionist al actorilor. Noi am ales 7, cele mai interesante filme de scurt metraj, care nu-ți vor irosi tipul în zadar.

1. Room 8 (2013), Imdb – 8,0

Acțiunea are loc într-o închisoare din Uniunea Sovietică. Un deținut este plasat într-o cameră în care deja se află cineva. Văzând o cutie roșie, nou-venitul se interesează ce conține aceasta…

2. Code 8 (2016), Imdb – 8,0

Într-un oraș, 4 % din locuitori sunt oameni cu puteri supranaturale. Acești oameni „deosebiți” trăiesc la limita sărăciei și se apucă de orice lucru mizer, numai să-și poată asigura existența proprie și a familiei. Însă nu fiecare este gata să muncească pentru orice bănuț. Unii dintre ei aleg metode criminale de a câștiga bani, folosindu-se de capacitățile lor speciale.

3. Uncanny Valley (2015), Imdb – 7,7

În viitor, dependeții virtuali, care trăiesc în cartiere foarte sărace, își satisfac impulsurile violente cu ajutorul distracțiilor online. Într-un moment, unul dintre acești jucători activi își dă seama că diferența dintre joc și realitate e aproape insesizabilă.

4. The Black Hole (2008), Imdb – 7,4

Este o pildă despre lăcomia și zgârcenia unui funcționar tipic de birou, în mâinile căruia nimerește o foaie cu o gaură neagră magică.

5. Portal: No Escape (2011), Imdb – 7,2

O femeie se trezește într-o cameră necunoscută, izolată, fără să-și amintească cine este și cum a ajuns acolo.

6. Envoy (2014), Imdb – 7,2

Un băiat întâlnește întâmplător un robot gigant de luptă, venit de pe altă planetă, care încearcă să scape de militarii care vor să-l nimicească.

7. BlinkyTM (2011), Imdb – 7,0

Acțiunea are loc într-un viitor nu prea îndepărtat, când nimeni nu mai este impresionat de televizoarele cât un perete sau de roboți. Părinții un băiețel se ceartă mereu, familia se destramă în ochii lui, dar nicio ființă nu-i este alături să-l susțină, până ce i se dăruiește un robot pe nume Blinky. Deși inițial, băiatul este bucuros și crede că acesta îi va ajuta familia să treacă peste probleme, nimic în viața lui nu se schimbă. Fiind foarte furios, el își varsă toată această stare pe robotul său, care aparent pare inofensiv, dar…

Sursa

error: Content is protected !!