7 coafuri de zi cu zi, care te vor face mai atrăgătoare în ochii bărbaților!

După cum s-a dovedit, există coafuri care te pot face mai atrăgătoare în ochii bărbaților. Cât de ciudat nu ar suna, dar acestea sunt destul de simple și cotidiene.

1.Coafurile voluminoase în stil retro

Aceste coafuri oferă femeii un plus de farmec. Pentru bărbați, o astfel de fată este o adevărată cochetă și sufletul oricărei petreceri.

2.O coadă împletită lejer

Conform opiniilor bărbătești, o astfel de coafură face ca femeia să fie mai atractivă și interesantă. De obicei, aceasta este asociată cu modul activ de viață și sportul. Iar după cum se știe, fetele suple și active sunt pe placul tuturor!

3.Părul neted și drept

De regulă, bărbații sunt cuceriți de femeile cu părul lung. Astfel de femei sunt capabile să atragă privi și să trezească interesul. În plus, părul lung creează o aură de mister și feminitate.

4.Coada netedă

Bărbații consideră că o astfel de coafură este caracteristică femeilor puternice și inteligente, care au grijă de ele. Și aceste calități sunt destul de atractive pentru orice bărbat.

5.Coafura ușor dezordonată

Femeia cu o astfel de coafură arată mai atrăgătoare și are un caracter puțin rebel. Deci, nu va lăsa pe nimeni să se plictisească.

6.Două cozi împletite

După părerea bărbaților, deținătoarea unei astfel de coafuri este foarte drăguță și un pic naivă. Mai mult, cu siguranță are un caracter destul de jucăuș. Fapt ce promite o relație interesantă!

7.Coada cu aspect neglijent

O astfel de femeie creează impresia de aventurieră și pare a fi persoană destul de curioasă. Cu ea alături, nu există loc de tristețe sau plictiseală!