7 Cauze neașteptate de ce câinele ar trebui să împartă patul cu voi

Există convingerea, precum câinii nu au voie să doarmă într-un cearșaf cu stăpânii lor. Mulți oameni cred că aceste animale sunt murdare, iar a fi cu ele într-un pat nu este, pur și simplu, igienic. Dar dacă vă spunem că acest lucru nu este în întregime adevărat?

Există foarte multe beneficii pentru sănătatea unui om care doarme împreună cu un patruped. Și pentru un câine este, de asemenea, foarte bine. Deci, iubitorii de câini, dacă preferați să petreceți timpul în cearșaf cu animalele calde și pufoase, atunci nu vă faceți griji! Veți avea un somn mult mai liniștit și odihnitor. Iată 7 motive să o faceți:

1.Prezența lor creează confort.

Căldura câinelui și respirația lui ritmică sunt incredibil de liniștitoare. Mulțumită lor, vă simțiți și mai confortabil în pat.

2.Ei se luptă cu insomnia dumnevoastră.

Prezenta lor induce starea de liniște, calm și poate să reducă stresul. Astfel, vă simțiți în siguranță și adormiți ușor.

3.Apropiindu-vă de ei,  scăpați de stres și anxietate.

Studiile demonstrează că câinii sunt un remediu eficient în combaterea stresului. Emană multă energie, pozitivism și alături de ei te simți în siguranță.

4.Furnizează căldură.

Câinele care stă confortabil într-un pat seamănă cu un mic radiator. În perioada rece a anului este absolut fantastic, te încălzește și în exterior și interior.

5.Sunt un remediu antidepresiv.

Câinii oferă stăpânilor toată dragostea lor. Într-o stare depresivă ei devin prieteni apropiați. Ei nu întreabă nimic, nu judecă, doar îți oferă dragostea lor necondiționat.

6.Ei creează un sentiment de securitate.

Știți că sunteți întotdeauna vizionați de doi ochi atenți, mai ales când dormiți. Câinii mai au și auz fin și detectează repede străinii, astfel, dormiți în siguranță maximă.

7.Este, de asemenea, foarte bine și pentru câinele dumnevoastră.

Câinele se atașează mult de stăpân. Oferindu-i dragoste, vă simțiți ambii confortabil. Un somn calm are un efect benefic asupra tuturor.