7 bijuterii elegante care te vor face mai atrăgătoare în ochii bărbatului tău!

Se pare că bărbaților nu le plac toate bijuteriile pe care femeile obișnuiesc să le poarte în viața de zi cu zi. Mai des, ei sunt atrași de accesorii laconice, discrete, misterioase.

Dacă îți dorești ca bărbatul tău să fie înnebunit după tine, atunci acordă atenție acestor 7 bijuterii elegante care sunt prezentate mai jos!

Lănțișoare subțiri cu pandantive 

Lănțișoarele subțiri țin de o oarecare reținere, eleganță și feminitate. Datorită decolteului în formă de V și câtorva lănțișoare lungi, vei atrage atenția asupra gâtului și desigur zonei decolteului. Aceste părți ale corpului fiind ca niște magneți pentru bărbați.

Inele subțiri și elegante

Bărbaților le plac inelele subțiri și grațioase din aur sau argint, care sunt decorate cu pietre mărunte. Un astfel de accesoriu subliniază, în același timp, în mod minunat frumusețea și fragilitatea degetelor femeii. În plus, astfel de bijuterii nu îl deranjează deloc atunci când bărbatul îi strânge mâna femeii.

Cercei lungi cu un design simplu

Vrei ca bărbatul să atragă atenția asupra gâtului tău subțire sau a zonei claviculei? Cerceii lungi te vor ajuta în acest sens. Condiția principală este să alegi un design laconic și simplu. O astfel de soluție va arăta minunat aproape cu orice ținută și va aduce un plus de farmec și atractivitate. De asemenea, astfel de cercei joacă minunat sub razele de lumină, ceea ce este, de asemenea, un fel de artă deosebit de subtilă de seducție.

Brățările laconice

Pentru a fi și mai atractivă, nu uita să îți decorezi încheietura mâinii cu o brățară subțire, care accentuează fragilitatea și gingășia ta. În același timp, această parte a corpului are o energie specială și simbolizează dragostea, căldura și grija femeii.

Brățări de gleznă

Vrei să fii în pas cu moda? Nu neglija acest tip de accesoriu, care ne amintește de dansatoarele orientale. Anklet-ul este o brățară care se poartă la gleznă. Aceasta va străluci sub razele soarelui și va atrage atenția bărbaților asupra picioarelor tale subțiri și grațioase.

Cerceii mici 

O altă bijuterie care ar trebui să fie prezentă în imaginea ta sunt cerceii mici cu pietre scumpe sau diamante. O astfel de alegere arată destul de fin și gingaș, în același timp, fără a distrage atenția de la frumusețea ta strălucitoare.

 Cercei cu inserții după culoarea ochilor

Să fim sinceri, bărbații se uită mai întâi de toate nu la bijuteriile femeii, ci la ea însăși, în ochii ei. Așa că accentuează culoarea ochilor tăi cu ajutorul accesoriilor. Cea mai reușită opțiune sunt cerceii cu inserții.