6 taine ale celui de-al Doilea Război Mondial. Află unde a dispărut Hitler!

Cel de-al Doilea Război Mondial a fost cel mai sângeros din toată istoria omenirii. Despre acest conflict s-a scris mult, dar au rămas multe taine nebănuite de nimeni. Să vedem cele șase taine ale celui de-al Doilea Război Mondial.

1.Unde a dispărut drapelul Blutfahne

Acest drapel avea o importanță uluitoare pentru naziști, fiind folosit la toate ceremoniile oficiale. Ofițerii supremi, depunând jurământul se închinau cu plecăciune în fața acestui drapel.

Totul a început în anul 1923 în timpul puciului de la berărie. Așa este numită tentativa eșuată a loviturii de stat, când Adolf Hitler a încercat să preia puterea politică în Germania. Drapelul fusese pătat de sânge în urma ciocnirilor violente din acea zi. Pentru ultima oară drapelul a fost văzut în anul 1944, unde a dispărut – nu știe nimeni.

2.Lupta pentru Los-Angeles contra… extratereștrilor?

În luna decembrie 1941 japonezii au atacat flota SUA la Pearl-Harbour, iar societatea americană devenise obsedată de panica unui eventual atac japonez. În noaptea de 24 spre 25 februarie 1942 această panică s-a amplificat, din cauza luminilor stranii, observate deasupra orașului.

Timp de o oră militarii au lansat peste 1400 de obuzuri în aer, dar nici un avion nu a fost doborăt, nici o bombă nu a explodat. Doar câteva case au avut de sufurit din cauza obuzurilor americane. Ce s-a întâmplat cu adevărat ? Cineva vorbește despre antrenamente militare, cineva despre OZN-uri.

3.Taina submarinei I-52

Probabil această submarină este una dintre cele mai vestite din istoria omenirii. În anul 1944 această submarină transporta 146 de lingouri din aur din Japonia în Germania. Însă americanii au atacat submarina și ea a dispărut în golful Biscaic. De atunci, multe persoane entuziasmate de această poveste au încercat să găsească comoara ascunsă.

La sfârșitul anilor ’90 ai secolului trecut submarina a fost găsită împreună cu alte lăzi. Ele au fost ridicate la suprafața, dar în loc de aur acolo a fost găsit opium. Ulterior au mai fost ridicate și alte lăzi, din alte compartimente, dar acolo s-a găsit doar staniu, nu aurul mult râvnit. Unde totuși se află aurul – nu știe nimeni.

4.Șeful poliției secrete din Germania a devenit spion rus?

Henrich Muller este o persoană enigmatică, datorită morții sale obscure. El a dispărut, iar cadavrul nu a fost găsit. Sunt mai multe opinii – una e că a reușit să evadeze în America de Sud, alta e că a devenit spion rus, dar în anul 1948 a murit în Moscova. Este și versiunea americană – a emigrat în SUA, a lucrat pentru CIA, a murit în anul 1982.

5.Dispariția celor cinci avioane americane

Acest caz e unul dintre cele mai enigmatice din istoria aviației. El a avut loc la scurt timp după finisarea celui de-al Doilea Război Mondial.

În data de 5 decembrie 1945 un grup de avioane militare Avenger efectua un zbor practic, dar la scurt timp toate cinci au dispărut simultan în zona triunghiul insulelor Bermude. Nu a fost găsită nici urma acestor avioane. Secretul dispariției lor nu a fost dezvăluit nici astăzi.

6.Hitler a evadat în America de Sud?

Poza din arhiva secretă CIA – Hitler și un alt nazist, probabil în orașul columbian Tunha, anul 1962

Nu toți istoricii cred că Hitler, în realitate, și-a pus capăt zilelor prin sinucidere. Mulți germani sunt convinși că el a reușit să evadeze în America de Sud. Se presupune și cunoașterea numelui submarinei, care l-ar fi transportat pe Adolf Hitler în Argentina. Submarina U-530 mai avea la bord și o rezervă mare de aur, care l-ar fi ajutat pe Hitler să se restabilească și să înceapă o viață nouă.

Dar în arhiva militară argentiniană nu s-a păstrat nici un document la acest capitol. Care este adevărul pur nimeni nu știe!

Sursa