6 Detalii care îți fac camera de baie să arate murdară! Evită-le, pentru a te bucura de confort!

Chiar dacă în mod regulat faci curățenie în camera de baie, aceasta poate arăta murdară și dezordonată. Cel mai probabil, vinovate de asta se fac mărunțișurile din această listă!

1.Urmele de picături

Petele de apă care se formează instant în camera de baie, pe oglindă, faianță, robinet, pot distruge toate eforturile tale recente de a curăța toate suprafețele.

Uneori, motivul formării acestor scurgeri sunt problemele cu robinetul sau presiunea prea puternică a apei. În acest caz, păstrează o cârpă sau un burete lângă robinet, pentru a îndepărta imediat stropii de apă.

2.Prosoapele

Prosoapele șifonate, aruncate sau agățate neglijent conferă camerei de baie un aspect neîngrijit. Petrece puțin timp pentru a aranja prosoapele în rulouri sau în stive – astfel vor ocupa mai puțin spațiu. Sau coase pe toate prosoapele cheotori, astfel încât acestea să atârne mai sigur.

3.Coșul de gunoi fără capac

La sigur, gunoiul nu conferă confort și aspect îngrijit camerei de baie, mai ales dacă se acumulează de mult timp. Ai grijă să găsești un capac pentru coșul de gunoi, iar pentru discurile și bețișoarele de bumbac murdare, poți utiliza recipiente speciale mai mici.

4.Produse în ambalaj din comerț

Șampoanele, balsamurile, săpunul lichid și alte produse în ambalaje din comerț creează un zgomot vizual. Cumpără distribuitoare în același stil pentru toate aceste produse și vei vedea cum se va înnobila baia ta.

5.Dozator și perie murdare

Dozatorul cu pete și urme de calcar, precum și peria veche și murdară, sunt aparent niște fleacuri, dar sunt utilizate de toți cei care folosesc camera de baie. Prin urmare, încearcă să menții aceste lucruri curate și să le schimbi la timp. Cheltuielile nu sunt chiar atât de mari, iar efectul este evident.

6.Lipsa unei tăvi în camera de baie

Ești uimit de acest punct? Îți explic. Cert este că diverse lucruri mărunte puse pe o tavă specială creează senzația unei compoziții decorative. Așadar, dacă unele sticle, accesorii pentru baie și alte lucruri mici nu ți-au încăput în cutii, dulapuri sau sertare, folosește acest truc pentru a-ți amenaja cu gust camera de baie.