5 tipuri diferite de dragoste pe care le veți întâlni înainte de a vă găsi sufletul pereche

Ideea unei eventuale iubiri adevărate ne creează mari bătăi de cap. Idealizăm momentul perfect, dorim ca ea să fie sinceră, pură și inexplicabilă, o conexiune atât de profundă ca niciodată.

Visăm să întâlnim sufletul pereche, alături de care inima să bată mai repede și să ne cuprindă valuri de emoții senzaționale.

Dar până a întâlni dragostea veșnică uneori este nevoie de o cale lungă și foarte provocatoare. Probabil vei întâlni o mulțime de oameni, vei încerca mai multe strategii. Cu toate acestea, nu trebuie să-ți fie frică. Și nu trebuie să renunți. Dragostea există cu adevărat, chiar dacă încă nu ai găsit-o.

Iată cinci tipuri de iubire de care vei avea parte înainte de a întâlni iubirea vieții tale:

1.Prima iubire

Prima experiență de dragoste din viața ta este cea mai inocentă, de parcă ai fi legat la ochi și pus să mergi pe o bicicletă. Nu știi unde te duce, nu ai nici cea mai mică idee cum să o faci, dar oricum mergi. Pentru că noua experiență palpitantă este mai puternică decât orice teamă.
Simți arhicunoscuții fluturi în stomac și vezi lumea în roz. Inițial, totul este fermecător, pasionant și plin de speranțe. Din păcate, focul se stinge foarte repede. În cele din urmă vă despărțiți cu durere. Cine nu a trecut prin asemenea momente ale ”lacrimilor arzătoare” când credeai că lumea s-a oprit. Dar este prima lecție, urmează:

2.Dragostea Dificilă

Pe măsură ce continui să speri, vei întâlni în cele din urmă o altă persoană. Această dragoste îți creează falsa impresie că ai găsit conexiunea perfectă, dar te lasă confuz și trist o perioadă de timp.

Când deschizi ochii, observi în mod clar că partenerul tău s-a schimbat. Probabil, ai obținut mai multă experiență și vrei să renunți la suferință. Această dragoste va fi ca o plimbare inconfortabilă cu o mașină de cursă, care te duce la înălțimi extreme și te doboară, la fel de repede. Deși se va sfârși cu o despărțire, vei afla cea mai valoroasă lecție.

3.Iubirea/ obișnuința ”cei mai buni prieteni”

Căutând dragostea care să-ți ofere stabilitate și siguranță vei întâlni o persoană cu care te vei obișnui rapid. Este cazul unei iubiri, când unul oferă multă grijă, iar celălalt se bucură de supliciul vieții. Poate să fie o prietenie adevărată.
Această relație este una confortabilă, care te protejează de suferințele din afară. Și vei accepta repede acest lucru, în ciuda faptului că nu împărtășiți exact aceleași sentimente.

Această persoană o să te protejeze și te va iubi mai mult decât orice în lume, dar nu vei putea să o răsplătești. Vei observa că pasiunea se estompează încet și că totul a fost într-adevăr, o obișnuință. Vei continua drumul tău până întâlnești…

4.Dragostea pasională

Și așa cum ai observat în perioada adolescenței, pasiunea pleacă la fel de repede, după cum a venit. Această relație îți poate oferi doza de energie pasională, amor și aventură. Totuși senzațiile intense se vor potoli și vei înțelege că această relație nu are continuare.

5.Dragostea necondiționată

Și chiar înainte de a renunța, vei întâlni o persoană care îți dă lumea peste cap, el este sufletul tău pereche. Cum îl depistezi? Foarte simplu. Alături de el ești naturală, autentică, nu te incomodezi, nu ai frici și nici nu suferi. În ochii lui regăsești ceva familiar și cald. Umerii lui sunt apărarea ta, brațul lui este salvarea ta. Alături de el poți plânge, poți râde, poți merge agale sau alerga de fericire. Lângă el vrei să savurezi fiecare cafea dimineața și fiecare clipă nu o concepi decât în doi.