5 tipuri de fotografii, pe care să nu le faci niciodată! Îți pot aduce necazuri!

Știai că există foarte multe superstiții în ceea ce privește fotografiatul? Cunoașterea acestora te va ajuta să eviți probleme serioase legate de tine și de cei apropiați.

Deși unii vor considera că aceste sfaturi nu merită a fi luate în serios, trebuie să știi că există anumite lucruri cu o energie periculoasă care se declanșează atunci când sunt fotografiate. Și anume în acest fel pot apărea urmări nefaste pentru sănătate, stare emoțională și succes.

De ce fotografiile pot fi periculoase

Mulți dintre noi, probabil, au vizionat filme de groază sau filme documentare despre faptul cum în fotografii se pot reflecta fantomele. La acest subiect există mai multe teorii ale cercetătorilor. Una dintre ele spune că în timpul fotografierii, în mai puțin de o secundă, se pierde granița dintre lumea celor morți și a celor vii.

Slujitorii bisericilor și ezotericii la fel nu agrează fotografiatul încă de la apariția lui. Oamenilor li se părea straniu faptul că o oarecare cutie poate imortaliza anumite momente. Mai ales, că peste un timp au început să apară fotografii stranii cu chipuri și siluete mistice.

Superstiții legate de fotografii

Așadar, nu trebuie să fotografiezi: noi-născuți și bebeluși, pentru că ei sunt cei mai vulnerabili. Sufletele lor sunt curate și inocente, de aceea vor deveni un loc perfect pentru forțele rele.

De asemenea, nu trebuie să fotografiezi reflecția din oglindă. În mai multe culturi și religii, oglinda este considerată drept „un magnet” al spiritelor rele. De aceea, nu trebuie nici să păstrezi aceste fotografii.

Nu trebuie să-i fotografiezi pe cei decedați. Se spune că în acest fel sufletul acestora își pierde liniștea veșnică, iar spiritul lor ar putea bântui anume în locul unde se afla corpul neînsuflețit. Dacă, totuși, ai realizat o astfel de fotografie, ar fi mai bine s-o păstrezi în altă parte decât celelalte fotografii.

Nu trebuie să fotografiezi pisicile negre. Într-adevăr, pisicile purifică energia din casă, însă ele foarte ușor pot deveni obsesive. Pisicile nu sunt protejate, de aceea ele foarte ușor se dau de partea forțelor negative.

Nu fă fotografii pe fundalul ruinelor și caselor părăsite. Acolo bântuie o energie negativă. Ea se transmite fotografiilor și o reflectă în locuința noastră. Dacă le-ai realizat, păstrază-le în spații fără locatari, cum ar fi de exemplu: garajul, mansarda sau în alte locuri mai puțin vizibile.

Și la final, reține următoarele reguli: nu oferi fotografii de-ale tale celor cu care nu ești într-o relație bună și limitează accesul persoanelor străine la profilurile tale de pe rețelele de socializare.

Sursa