5 situații în care femeia își pierde respectul față de bărbat! Nu admite aceste greșeli în relație!

Odată ce femeia își pierde respectul față de bărbatul ei, nivelul de atracție pe care îl simte scade drastic. Și în cele din urmă, ea nu mai este la fel de îndrăgostită. Respectul unei femei pentru bărbat este alimentat în esență de forța lui, de sinceritatea și de moravurile lui. Cu alte cuvinte, femeile își doresc alături bărbați care pot avea grijă de ei înșiși, au o demnitate admirabilă și îi tratează pe toți ce din jur cu atenție.

Iată 5 greșeli pe care le face un bărbat și care ar putea să provoace pierderea respectului din partea femeii sale!

1.Când el devine excesiv de protector.

Desigur, bărbații trebuie să fie protectori. Și nu doar bărbații dar fiecare persoană care se află într-o relație și își iubește cu adevărat partenerul. Cu toate acestea, dacă un bărbat devine excesiv și chiar obsesiv de protector, el ar putea pierde rapid respectul partenerei sale. Mai ales dacă îi arată deschis că nu are încredere în ea.

2.Când el o face pe șeful în preajma ei, dar îi este supus în compania prietenilor săi. 

Femeia secolului XXI este o ființă intelectuală, independentă. Cu siguranță, ea știe să se descurce singură în viață. În mod natural, femeile pot fi puțin mai supuse decât bărbații. Acesta este motivul pentru care, atunci când se află într-o relație cu un bărbat, femeia se așteaptă ca el să fie cel care „poartă pantalonii”.

Ea are nevoie de el pentru a fi cel care își asumă responsabilitatea de a fi cel mai puternic din punct de vedere emoțional. Mai ales când relația lor trece prin momente și provocări dificile. Aceasta nu înseamnă că ea se așteaptă ca el să facă toată munca grea. Doar preferă ca bărbatul ei să fie suficient de capabil să o conducă pe drumul vieții.

Din păcate, mulți bărbați nu înțeleg acest lucru. Acești bărbați pierd respectul femeii lor, comportându-se arogant și făcând-o pe șeful acasă, dar fiind blânzi și supuși în compania prietenilor.

3.Când el joacă constant rolul victimei.

Femeile admiră cu adevărat bărbații care sunt capabili să-și exprime sentimentele și emoțiile. De aceea este bine, chiar necesar pentru un bărbat să se deschidă și să vorbească despre problemele lui cu partenera.

Cu toate acestea, dacă tot ceea ce face el este să vorbească despre problemele lui, asta poate deveni insuportabil. Bărbații care se plâng permanent și joacă rolul de victimă pierd rapid respectul femeii lor. Pentru că femeile așteaptă să preiai controlul asupra situației, să găsești soluția problemei, nu doar să te plângi.

4.Când el nu este ambițios. 

Nu există nimic mai motivant decât un bărbat sau o femeie care și-a definit obiectivele în viață și face tot ce trebuie pentru a le îndeplini. Femeile sunt atrase în mod natural de forța bărbatului, atât cea fizică cât și intelectuală, preferă să fie alături de un bărbat suficient de ambițios pentru a-și realiza visele și nu renunță ori de câte ori lucrurile se complică.

5.Când el nu o prețuiește.

În momentul în care o femeie simte că toate eforturile pe care le depune în relație nu sunt apreciate de bărbat, ea își pierde respectul și nu mai dorește să își piardă timpul alături de el.

Pentru a menține relația, trebuie să te asiguri că recunoști dragostea, afecțiunea și grija pe care ți le acordă partenerul tău.