5 motive să iubești o femeie, care este de mai mult timp singură. Îți poate oferi mai multe decât crezi

Femeile care au trecut prin mai multe relații ce i-au adus suferință, obișnuiesc să construiască ziduri în jurul lor și să aleagă singurătatea, fiindcă așa se simt mai sigur, așa nu le va frânge nimeni inima. Majoritatea bărbaților se tem să le invadeze sufletul, așa cum ele au o apărare bună și, deseori, sunt greu de cucerit.

Noi am decis să vă arătăm, că femeia singură nu este atât de „înfricoșătoare” cum încearcă să arate, dar e o femeie cu care ai putea să construiești o relație specială. Iată câteva motive de ce merită să te îndrăgostești de o astfel de femeie.

1.Femeia ce s-a obișnuit cu singurătatea este deosebită, e altfel decât celelalte femei. Aceasta este o originalitate, care trebuie să te atragă și să nu te sperie, întrucât în ea s-a dezvoltat o personalitate puternică, care știe ce vrea în viață, cu scopuri bine definite și de care vei fi mândru.

2. Femeia ce a trecut prin singurătate este mult mai independentă fizic, emoțional și material. Ea nu-ți va cere ajutorul la orice pas, nu va fi dependentă de tine financiar sau nu te va bate la cap să bați un cui în perete pentru a atârna tabloul ei preferat. De obicei, ea se descurcă cu toate singură, deoarece așa s-a obișnuit, iar dacă vei alege s-o susții în alegerile sale, te va primi cu căldură.

3. Dacă reușești să cucerești o femeie singură, atunci poți fi sigur de o relație de durată și chiar pe viață. O femeie singură se îndrăgostește foarte greu, deoarece s-a ars nu o dată așa că dacă reușești, să știi că dragostea ei va fi sinceră, copleșitoare și eternă.

4. O femeie ce a simțit singurătatea, te va aprecia mai mult și te va înșela mai puțin. Desigur, depinde de personalitate și de lecțiile învățate, dar cel mai probabil, o femeie ce a fost înșelată știe ce înseamnă asta și câtă suferință aduce, astfel nu-i va dori același rău persoanei iubite. Plus la toate, ea te va aprecia mai mult, întrucât te-a găsit atât de greu, trecând peste propriile temeri.

5.  O femeie prietenă cu singurătatea puțin probabil că te va părăsi din propria inițiativă. Dacă te-a lăsat în inima ei, înseamnă că acolo îți este locul. În continuare îți rămâne s-o iubești, s-o respecți, să fii mereu sincer și să-i oferi tot ce ai mai bun în tine, iar ea îți va fi alături pentru totdeauna.

Așadar, dragi bărbați, drumul spre inima unei femei singure este anevoios, însă destinația e de rai, de aceea merită eforturile.

Foto: pexels.com

error: Content is protected !!