5 Lucruri pe care să le elimini din camera de zi, pentru a te bucura de confort!

Ospitalitatea își are limitale ei, așa că unele obiecte nu ar trebui să fie prezente în camera de zi. Dacă se presupune că aceasta este camera unde te relaxezi, află care sunt obiectele pe care ar trebui să le elimini de aici. Iată o listă scurtă de musafiri nepoftiți în camera de zi!

Aparate fitness

Te antrenezi acasă? Excelent! Dar ar trebui oare ca ganterele tale, coarda sau alte echipamente sportive să fie în living? Și mai rău, dacă lângă canapea stă o bicicletă fitness sau o bandă de alergat. Nu este surprinzător că living-ul tău nu este prea confortabil. Echipamentele sportive afectează nu doar aspectul camerei, dar și atmosfera relaxantă care ar trebui să predomine în living.

Dacă îți dorești ca living-ul tău să arate bine și să te simți armonios în el, echipamentele sportive ar trebui amplasate în altă cameră.

Uscătorul de haine și masa de călcat

Trebuie să recunoști, uscătorul plin cu haine nu este cel mai bun decor al interiorului. Nu vei reuși să te relaxezi dacă rufele atârnate îți vor aminti de treburile casnice care te așteaptă. Nemaivorbind de faptul că prezența unui uscător în camera de zi te poate intimida în timpul unei vizite neașteptate din partea prietenilor. Doar nu dorești ca oaspeții să îți admire lenjeria care stă la uscat?

Același lucru este valabil și pentru masa de călcat sau fierul de călcat – acestea nu sunt cele mai bune decorațiuni ale camerei de zi. Dar cum să rezolvi problema? Cea mai bună soluție este uscătorul automat, care înlătura necesitatea de a atârna hainele prin casă. În apartamentele mici, poți utiliza uscătoarele fixate pe tavanul din baie – astfel, vei economisi spațiul valoros.

Teancuri de documente și accesorii de afaceri

Știi despre echilibrul dintre muncă și viața personală? Este vorba despre menținerea unui echilibru adecvat între viața personală și responsabilitățile de afaceri. Este dificil să faci acest lucru dacă în living-ul tău se acumulează teancuri de documente și hârtii importante. De asemenea, dacă ai un laptop care îți amintește în mod constant de proiecte, termene limită și sarcini pe care trebuie să le finalizezi. Dacă ai un birou în apartament, toate aceste obiecte ar trebui să fie lăsate acolo. Mai rău este dacă ești nevoit să lucrezi în camera de zi. În acest caz, încearcă să organizezi două zone într-o singură cameră – cea a biroului și cea a living-ului.

Jucăriile copiilor

Hai să fim sinceri – grămada de jucării colorate, cuburi, păpuși sau mașini, cu siguranță nu îți pun în valoare interiorul living-ului. Jucăriile copiilor vor aduce mult haos în camera de zi, iar acest lucru, după cum știi, este departe de atmosfera calmă și relaxantă.

Cel mai bine este ca jucăriile să fie aranjate în camera copiilor. Ai grijă să asiguri un loc pentru depozitarea accesoriilor pentru copii – se vor potrivi toate tipurile de coșuri și cutii, în care copilul tău să poată strânge ușor jucăriile.

Firele și cablurile

Această problemă nu poate fi rezolvată complet, dar o poți face să dispară din ochi. Ghemul de fire care alimentează diferite dispozitive din living arată foarte urât, în plus, acesta adună foarte mult praf. Din fericire, este ușor să faci față acestui lucru. Cea mai bună soluție, desigur, este să le ascunzi în perete, dar acest lucru necesită o pregătire minuțioasă. Dacă nu intenționezi să pornești o renovare, încearcă să ascunzi firele într-o plintă specială de montare a cablurilor, iar interiorul camerei de zi va avea doar de câștigat!