5 invenții uitate ale lui Nikola Tesla, care au amenințat într-adevăr elita mondială

Tot ce există acum în lume, a fost odată o mare invenție. Chiar și acel bec simplu. Există o teorie populară în unele cercuri precum că oamenii din partea superioară a piramidei sociale actuale, împiedică în mod deliberat progresul și distrug tehnologia revoluționară care ar fi un miracol pentru oameni.

În acest context, geniul ingineresc al lui Nikola Tesla este cel mai adesea amintit. Potrivit lui, un inventator remarcabil ar putea progresa progresul tehnic al civilizației noastre de sute de ani, dar toate proiectele sale cele mai ambițioase sunt pierdute.

Raza morții

Nikola Tesla a susținut că în anii 1930 a inventat o ” rază de moarte ” , pe care o numea Tele Force. Dispozitivul ar putea genera un fascicul de energie intens și îl va direcționa către punctul dorit:

„Putem folosi această tehnologie pentru a distruge avioane de luptă inamice, armate străine întregi sau orice altceva pe care ați vrea să-l distrugeți”, a spus Tesla.

Dar „raza morții” nu a fost niciodată construită.  Poate că Tesla însuși a distrus toate documentele și schițele, atunci când și-a dat seama că cu astfel de arme ar fi prea ușor ca fiecare țară să se distrugă inamicul.

Tesla a spus că invenția sa a fost mereu ținta hoților. În biroul său, a fost prins un necunoscut, scormonind prin documentele sale. Dar omul de știință a ascuns atât de bine totul încât nu s-a putut fura nimic.

Oscilatorul Tesla

Unii oameni de știință cred că guvernul american continuă să utilizeze cercetarea lui Tesla la sediul HAARP din Alaska.

Energie electrică gratuită pentru toată lumea

Cu ajutorul finanțelor JP Morgan, Tesla a proiectat și construit în 1901-1902 Turnul Wordcliffe – o stație gigantică de transmisie a undelor wireless în New York.  Și cumva acest turn a trebuit să producă electricitate. El spune că dacă proiectul ar funcționa, oricine ar putea primi energie electrică doar prin ancorarea terenului . Din păcate, energia electrică gratuită nu este profitabilă. Nimeni din industrialiști și finanțatori, inclusiv patronii lui Tesla, nu au vrut schimbări revoluționare în sectorul energetic. Modificări care au amenințat chiar existența afacerii lor.

O farfurie zburătoare 

În 1911, Nikola Tesla a declarat pentru The New York Herald că lucrează la o „aeronavă antigravită „. Farfuria zburătoare a lui Tesla a alimentat energia liberă a sistemului , în timp ce toate celelalte aspecte din industria aviației și a automobilelor depindeau de produsele petroliere. Invenția sa a suferit aceeași soartă ca și sistemul de transfer de energie liber.

Ultra-rapid Blimps

Tesla a promis că dirijabilele electrice vor transporta pasageri de la New York la Londra , în 3 ore, călătorind la aproximativ 13 km deasupra solului. Au trecut mulți ani, iar astăzi avem drone indeplineasca misiuni de lupta, avioane supersonice care zboară la viteze uimitoare si nave spatiale care pot zbura în jurul Pământului în atmosfera superioară. El nu a primit niciodată un împrumut pentru această invenție.

Sursa