5 Exerciții pentru Față, rapide și foarte ușoare! Te scapă de riduri și îți tonifică pielea!

Corpul tău are nevoie de exerciții și antrenamente regulate, exact aceasta necesită și fața ta. Încearcă să lucrezi puțin cu mușchii tăi faciali, pentru a preveni pielea lăsată și ridurile timpurii. Cu doar 5 exerciții în fiecare zi, fața ta va arăta excelent. Dacă vei reuși să le îndeplinești corect, antrenamentele faciale te pot ajuta nu doar să previi și să reduci ridurile, dar și să îmbunătățești culoarea și textura pielii. În plus, le poți face oriunde nu te-ai afla, chiar și la serviciu.

1.Zâmbește cu gura închisă

Totul e foarte simplu: zâmbește fără ca să îți arăți dinții. Poți chiar să faci acest exercițiu mai complex și să tragi obrajii în timp ce păstrezi zâmbetul. De la început îți poate părea o sarcină dificilă, dar cu timpul chiar o sa-ți placă.

2.Rotunjește buzele

Știai că buzele te pot ajuta să scapi de bărbia dublă? Lasă capul pe spate, rotunjește buzele, de parcă ai pronunța cu încordare sunetul ,,O” și străduie-te să menții această poziție pentru cel puțin 15 secunde.

3.Ridică sprâncenele

Ridicând sprâncenele de câteva ori în decursul zilei, poți preveni sau reduce ridurile subțiri de pe frunte. Nimeni nici nu va observa că îți antrenezi mușchii feței.

4.Ridică obrajii

Dacă dorești să îți îmbunătățești tonusul pielii și în acelaș timp să lucrezi un pic cu mușchii obrajilor, acest exercițiu se potrivește perfect. Apasă puțin cu degetele pe obraji și ridică-i puțin în sus. Repetă acest exercițiu de 10 ori.

5.Fă buze de rățușcă

Săruturile sunt benefice, chiar dacă nu ai pe cine săruta, atunci imită-le. Pentru a-ți tonifia mușchii feței, dar și pentru a-ți antrena buzele practică acest exercițiu simplu.