5 Articole vestimentare pe care le vei găsi în garderoba femeilor cu stima de sine ridicată!

Fiecare femeie este unică în felul ei, dar există câteva caracteristici comune pe care le au femeile încrezătoare și de succes.

Desigur, mai întâi de toate este vorba de stima de sine ridicată, acceptarea aspectului propriu și accentuarea virtuților. Chiar și în garderoba unor astfel de femei se pot găsi lucruri asemănătoare care le subliniază feminitatea și statutul. Iată care sunt cele 5 articole vestimentare de bază pentru o femeie elegantă și încrezătoare!

Pantofii cu toc înalt

Se pare că toată lumea știe că pantofii cu toc pot face orice figură să arate mai subțire, picioarele să pară mai lungi, îi conferă femeii o anumită fragilitate, care arată atât de atrăgătoare în ochii bărbaților. Totuși, nu toate femeile folosesc această armă!

O femeie cu stima de sine ridicată poartă întotdeauna ceea ce o pune în valoare. Orice ținută casual sau haine obișnuite arată mai chic cu o pereche de pantofi cu toc. Iar femeile încrezătoare iubesc să arate chic!

Accesorii scumpe 

Dacă te iubești pe tine – iubește și accesoriile scumpe! Aceste lucruri accentuează perfect statutul proprietarei lor. Mai bine să ai câteva, dar scumpe!

Geantă italiană din piele, bijuterii spaniole sau scandinave de designer, mănuși, eșarfe, ochelari – este mai bine să cheltuiești bani și timp căutând articole de lux, inclusiv articole handmade, decât să ai sute de lucruri ieftine din supermarketuri.

Rochii și fuste

Fiecare frumoasă are în garderobă multe rochii și fuste, pentru că acestea sunt articolele care îi dezvăluie feminitatea, îi demonstrează silueta în lumina cea mai favorabilă. Principalul lucru este să alegi stilul potrivit, astfel încât avantajele să iasă în prim plan, iar dezavantajele să fie ascunse cu iscusință. Modelul aproape perfect pentru orice tip de figură:

-Rochia parte peste parte;

-Fusta plisată cu o lungime puțin trecută peste genunchi;

-Fusta-creion.

Pantaloni sau blugi care se potrivesc perfect

Încrederea în sine apare în mare măsură odată cu încrederea în propriul aspect. Caută pantalonii sau blugii care se potrivesc perfect pentru tipul tău de figură. Aceștia trebuie să ascundă abdomenul, fesele să arate rotunjite iar picioarele zvelte – anume aceste rezultate sunt aduse de pantalonii aleși corect.

Un palton la modă

Un palton actual este atuul ținutei tale. O femeie cu stima de sine ridicată știe că o haină caldă și la modă (paltonul sau trenciul) este o demonstrație a gustului, a statutului și a cunoștințelor despre ultimele tendințe. Clasicul este la modă întotdeauna, iar paltonul face parte din categoria lucrurilor „must have”.