4 SCHIMBĂRI SIMPLE în casa ta pentru un CONFORT EXCELENT la PREŢ DE NIMIC!

Ai dat de informaţia absolut necesară dacă eşti dintre cei care-şi doresc de mult, dar nu reuşesc din lipsă de bani, să-şi reamenajeze confortabil locuinţa. Dacă tot nu poţi strânge bani pentru a-ţi transforma anturajul cu gust, află că există soluţii care nu-ţi prejudiciază serios bugetul. Iar aplicând aceste sfaturi vei avea parte de plăcerea de a trăi într-un mediu pe care ţi l-ai dorit dintotdeauna, iar oaspeţii vor aprecia neapărat aspectul deosebit al casei.

loc3

Pasul unu. Înlocuieşte doar mobila necesară! Cum o identifici?

În camera de zi de exemplu, cea mai bătătoare la ochi e canapeaua. Începe cu ea. Dacă e veche înlocuieşti-o cu alta nouă după propriul gust. Chiar după această primă schimbare vei descoperi un nou anturaj. Designerii recomandă canapele fixe care sunt mai ieftine şi mai atrăgătoare decât cele extensibile. Astfel, le vei putea schimba uşor atunci că te vei sătura de vechiul aspect al camerei.

Pasul doi. Vopseşte pereţii!

N-ai nevoie de mulţi bani pentru vopsea, aşa că fă pasul doi! Pereţii trebuie vopsiţi cu una dintre culorile pe care le preferi. Astfel, ele vor influenţa pozitiv asupra psihicului tău. Roz, bleu sau verde, – sunt culori potrivite pentru camera în care te relaxezi. Aceleaşi culori te ajută să te revigorezi. Pentru agrement e bine să vopseşti pereţii în roşu, galben sau portocaliu. Aceleaşi culori sunt potrivite pentru a nuanţa anumite lucruri din casă pe care vrei să le scoţi în evidenţă.

Pasul trei. Înlocuieşte perdelele si jaluzelele cu altele noi!

Aspectul unei camere ziua, nu poate arăta bine dacă lumina pătrunde insuficient. Astfel, trebuie să ţii perdelele ridicate ziua şi să le cobori seara. Pentru un anturaj elegant e bine să procuri perdele semitransparente şi văluroase. Nu le alege pe cele din material gros, care sunt specifice decorurilor clasice, care se curăţă greu şi care sunt mai scumpe.

Pasul patru. Scoate la vedere din dulapuri lucrurile care te reprezintă!

Sigur că ai diferite obiecte ascunse prin casă, pe care le-ai colecţionat, procurat sau confecţionat cândva. Nu te costă absolut nimic să-ţi aduci aminte de ele şi să le pui cu gust la vedere. Prietenii şi apropiaţii vor aprecia mediul care ţi se potriveşte şi care te reprezintă ca personalitate. Pune-ţi la încercare imaginaţia din plin şi vei avea parte de o surpiză nemaipomenită!