4 Reguli pentru o garderobă cu efect anti-Age: 20 de ținute elegante pentru femeile mature!

Recomandări anti-îmbătrânire din partea stiliștilor: cum să întinerești cu ajutorul vestimentației?

De obicei, vârsta este detaliul, pe care femeia nu dorește să-l afișeze. Evident, este inutil să alergi după anii tinereții, dar merită cel puțin să încerci să pari mai ușoară, mai interesantă și mai stilată. Chiar dacă ai trecut de vârsta tinereții, ai doi copii și un job stresant, asta nu înseamnă că trebuie să te îmbraci ca o mătușă, deoarece viața trebuie trăită și simțită pe deplin la orice vârstă.

Acordă atenție acestor 4 elemente importante atunci când îți alegi ținuta! 

1.Culoarea

Culoarea este crucială, căci anume de ea depinde cât de tânără și sănătoasă arăți. Nuanțele hainelor pot să ofere prospețime, să-ți facă imaginea ușoară și elegantă. De asemenea, acestea îți pot influența starea de spirit și sănătatea.

Evită nuanțele de alb și negru aproape de față, culorile pastelate în acest caz te vor ajuta să arăți mai bine. Prin urmare, articolele de culori întunecate se vor potrivi pentru partea de jos, cele de culori deschise – pentru partea de sus.

2.Silueta

Mai întâi de toate, renunță la hainele largi și cele care au forma unui sac, cele care ascund complet figura și sunt mai mari decât dimensiunile tale reale. Soluția ideală este croiala potrivită și comodă. Este deosebit de important ca modelul articolului să îți accentueze plusurile figurii.

În același timp, micile detalii ale imaginii pot avea efect invers, precum și imprimeurile orizontale, care te pot face să arăți mai plină. Mizează pe look-urile verticale – un sacou, o eșarfă, lănțișoare lungi, seturi monocrome.

3.Lungimea

Lungimea mini nu este deloc interzisă. Poți purta articole mini cu condiția să nu fie mai sus de genunchi cu mai mult de 5 cm. De asemenea, arată foarte bine lungimea puțin trecută de genunchi.

Alege lungimea articolelor vestimentare, bazându-te pe forma corpului tău, astfel încât să ascunzi micile imperfecțiuni ale picioarelor și să scoți în evidență calitățile pe care le admiri.

4.Textură

Există o regulă nescrisă – țesăturile strălucitoare îți pot face fața să arate nu prea sănătoasă și proaspătă, deci nu ar trebui să alegi astfel de lucruri.

Materialele naturale, precum lâna, bumbacul și inul arată întotdeauna perfect. Acestea conferă pielii un aspect mai sănătos și odihnit.

Ținând cont de aceste reguli simple, poți alege ținuta potrivită și arăta mai tânără și elegantă!