4 moduri rapide prin care să-ți cureți aura energetică pentru a fi sănătos atât psihic, cât și fizic

Ți se întâmplă des să fii nervos, obosit sau stresat fără motiv. Sau să reacționezi prea urât la lucrurile banale din viața ta. Problema ar putea fi încărcarea aurei tale cu energie negativă. Ca să te simți bine, atât fizic cât și psihic, ar trebui să îți menții aura curată. Noi o să te învățăm cum:

  1. Poartă cu tine turmalină neagră

Turmalina (sau turmalinul) este un cristal semiprețios cu o structură chimică variabilă, un silicat complex de aluminiu și bor. Ea are diverse culori, de la verde și roșu, până la negru. Se spune că turmalina te apără de energiile negative și le ține la distanță. Se găsește ușor și este ieftină.

  1. Creează-ți un „balon de protecție”

În fiecare dimineață, când te trezești, stai în picioare, drept, elimină gândurile negative și imaginează-ți cum o lumină altă, curată, te învăluie pornind de la picioare și până deasupra capului. Repetă scenariul de câteva ori.

  1. Plimbă-te prin ploaie

Când plouă, ieși afară și plimbă-te prin ploaie. Poți, la fel, sp stai sub o cascadă sau, în cel mai rău caz, la duș, în picioare și să lași apa să cadă asupra ta. Imaginează-ți cum tot ce e negativ se duce cu apa, în pământ.

  1. Iartă

Nu doar detașarea de durere și trecut e suficientă, dar mai ales iertarea persoanelor care au cauzat-o. Nu trebuie să fii de acord că acea persoană a procedat corect, ci să o ierți și să înțelegi că tot ceea ce ți s-a petrecut a fost necesar, pentru că totul în acest Univers este o necesitate și nici un fir de nisip nu se mișcă fără voia lui Dumnezeu.

error: Content is protected !!