4 exerciții simple și scurte de yoga ca să scapi rapid de insomnie și să adormi imediat.

Făcând asta timp de 5-10 minute îți vei îmbunătăți incredibil starea fizică și mentală. Încearcă și convinge-te singur(ă)!

Dacă ai insomnie trebuie să știi că nu ești singura persoană care se confruntă cu asemenea problemă. Dacă adormi prea târziu te simți oricum obosit(ă) a doua zi.

E o problemă serioasă! Dar aceste exerciții despre care îți vorbim astăzi, te vor ajuta să adormi. Exercițiile sunt foarte simple și le poți face chiar dacă nu ai practicat vreo dată yoga.

Poziția copilului (Balasana)

Îngenunchează așa ca degetele mari ale picioarelor și călcâiele să fie lipite, iar genunchii să se afle la nivelul umerilor. Apleacă-te în față și întinde mâinile înainte pe podea. Stai în această poziție timp de un minut-două respirând adânc.

Această poziție te va ajuta să elimini stresul și îți va relaxa spatele, burta și umerii.

Poziția Baddha Konasana

Unii numesc această poziție a fluturelui. Culcă-te pe spate ridicând genunchii, unește tălpile după care desfă ușor genunchii în părți. Genunchii se vor afla în aeastă poziție la câțiva centimetri de podea, așa că e bine să ai pregătite două perne ca suport. Astfel te vei relaxa mai ușor. Respiră adânc.

Acest exercițiu îți va relaxa mușchii și organele corpului.

Poziția Back roll

Culcă-te pe spate trăgând cu mâinile genunchii spre piept. Clatină-te ușor dintr-o parte în alta. E o metodă eficientă pentru a-ți întinde și a-ți masa partea de jos a spatelui. Respiră adânc cu picioarele relaxate.

Poziția Matsyasana

Culcat pe spate pune mâinile sub fund ridicând la maxim partea superioară  a corpului cu pieptul întins. Lasă capul pe spate, respiră de câteva ori adânc, după care scoate-ți mâinile ușor de sub tine.

error: Content is protected !!