35 de ani de căsnicie…Și-a schimbat soția pe o fată tânără. Viața lui a devenit un dezastru

Scrisoarea anonimă a unui bărbat care a trăit fericit cu soția timp de 35 de ani, când totul brusc s-a destrămat din cauza unei aventuri amoroase…

„Am trăim împreună 35 de ani. Am trecut prin multe și am fost alături unul de altul la bine și la rău. Avem copii minunați: o fiică și un fiu. Ambii au parteneri de viață iubitori și joburi prestigioase. Toate le au datorită soției mele, care ani la rând se ruga pentru bunăstarea lor.

Imediat ce-am ieșit la pensie, ne-am decis cu soția mea să investim economiile într-o afacere (soția continua să se roagă și să țină post) și rezultatul a depășit toate așteptările: nu am văut niciodată atâția bani, am înnebunit de bucurie. Dintr-odată am devenit membru al „clubului de miliardari” și viața mea s-a schimbat radical. A început să-mi pară că mai am loc în viața mea și pentru alte femei…

Ne-am mutat într-un cartier prestigios, am achiziționat un automobil de lux. Am devenit o personalitate remarcabilă, fiind invitat la evenimente importante și recepții închise. Eram mereu înconjurat de fete frumoase și senzuale, care îmi șopteau cuvinte dulci la ureche și de la care mă topeam de dorință și pasiune. Mă simțeam regele lumii, aruncam cu bani în stânga și-n dreapta. Și apoi am întâlnit-o pe ea – să-i spunem Dolly.

Tânără, sexy, nu-și lua ochii de la mine și se pare că era gata pentru orice – m-am îndrăgostit. Dar mi-a impus o condiție: trebuia să divorțez de soție și să mă căsătoresc cu ea.

Fosta mea soție niciodată în viață nu m-a făcut să sufăr. Eram împreună la bine și la greu. Doar grație ei, copiii noștri au crescut oameni fericiți și împliniți. Iar eu…pur și simplu…nu pot explica cum s-a întâmplat una ca asta.

Am fost în vizită la Dolly și mama ei, care avea aceeași vârstă ca și soția mea (acum fosta soție). După masa copioasă, aceasta a început să-mi impună tot felul de condiții, să-mi vorbească despre cât de mult îi pasă de fericirea fiicei sale. Dolly și mama ei mi-au dat un termen de 3 luni pentru a divorța de soția mea, de altfel nu ne vom mai vedea cu amanta.

După ce m-am întors acasă, am început să-mi acuz soția de toate păcatele imaginabile și inimaginabile. Am simțit cum încep cu adevărat să o urăsc cu înverșunare. I-am adunat pe membrii familiei și față de toți am început să o blamez pentru kilogramele în plus și credința fanatică. I-am spus că rugăciunile ei nu sunt nimic altceva decât farmece și vrăji; am acuzat-o de relație amoroasă cu pastorul…

Soția mea a făcut față tuturor atacurilor și agresiunii din partea mea, după care mi-a spus: eu știu ce se întâmplă de fapt, și te predau blondei alea după care tot fugi ca un câine neascultător. Acum toți memrii familiei s-au năpustit asupra ei. Sora mea mai mică, pe care soția mea a salvat-o cândva dintr-o situație teribilă și a crescut-o ca pe propria-i fiică, a lovit-o. Eu nu am intervenit.

Soția a plecat chiar în aceeași zi. Majoritatea lucrurilor din casă îi aparțineau ei, dar ea nu a luat nimic cu sine. Copiii noștri au încercat să intervină, dar argumentele și miniciunile mele i-au făcut să-și piardă curajul și entuziasmul.

Am răscumpărat-o pe Dolly de la familia ei lacomă. Timp de 2 săptămâni mă simțeam un rege, toată perioada cât a durat luna noastră de miere…Sigur că te simți flatat de faptul că la toate petrecerile și evenimentele ești însoțit de o femeie frumoasă, dar ăsta e tot plusul pe care-l primești într-o relație cu o asemenea domnișoară. Am înțeles că trăiesc ca în iad.

Dolly s-a dovedit a fi libertină, incultă și foarte rea la inimă. Din cauza ei am devenit lefter. Sexul a devenit un mit în relația noastră: am început să sufăr de disfuncție erectilă și aproape că eram sigur că mă înșela.

Nimeni nu ținea evidență de hrana pe care o consumam, de aia am început să sufăr de tot felul de boli. Dolly nu avea niciun job, de aceea stătea tot timpul acasă. Ea mi-a născut un copil, nici nu sunt pe deplin sigur dacă este al meu. Comunicarea cu el nu-mi aducea tot atâta bucurie și plăcere cum a fost cândva cu copiii și nepoții mei.

Copiii s-au îndepărtat de mine, iar fosta soție trăiește bine la moment. Ea mereu se ruga lui Dumneeu și El întotdeauna îi îndeplinea dorințele. Fără mine ea arată mai bine, și pare a fi mai fericită.

Dolly a pus capăt comunicării mele cu familia. Mă simțeam un prizonier în sulfet și în propria-mi casă. Am făcut o greșeală teribilă, dar mi-e frică să recunosc asta. Sufăr, dar zâmbesc.

Aș face orice să pot da timpul înapoi. Deseori îmi imaginez cum întâmpin bătrânețea împreună cu femeia care mi-a fost alături în tinerețe. Invidiez cuplurile care s-au confruntat cu momentele dificile în viață și au rămas împreună la bătrânețe.

Eu trăiesc totuși cu speranța că într-o zi mă voi împăca cu fosta soție, dar ea nu mă lasă să mă apropii de ea. I-am expediat cadouri, dar ea mi le-a înapoiat. Mi-a spus că m-a iertat, dar nu mai vrea să aibă nimic de-a face cu mine.

Doamne, ajută-mă…”

error: Content is protected !!