De ce depinde succesul financiar al unui bărbat? Află de unde începe totul!

Dacă un bărbat are probleme cu banii, înseamnă că el întâmpină dificultăţi în comunicarea cu mama ori soţia sa. Fiecare femeie reprezintă în sine un simbol al prosperităţii, iar pentru un bărbat, cele mai importante femei din lume sunt mama și soția lui. În cazul în care un bărbat întâmpină dificultăţi în relaţia sa cu mama ori soția, atunci problemele financiare sunt inevitabile. Și cu cât o duce mai rău în acest sens, cu atât mai problematică devine situaţia sa financiară.

Fiecare fiu are o datorie față de mama sa: s-o respecte, s-o onoreze şi să-i ofere toată grija (în cazurile în care mama este în vârstă și are nevoie de suportul fiului ei). Când feciorul e mai mic de 15 ani, mama poate influenţa viaţa băiatului, oferindu-i sfaturi. Din moment ce tânărul depăşeşte această vârstă, el nu e obligat să asculte de îndrumările mamei sale, dar în acelaşi timp, el e obligat să o respecte şi să o onoreze, mereu să-i fie alături la nevoie. Dacă un bărbat are un respect profund pentru mama sa, văzând în ea aspectul feminin al divinului, atunci toate dificultăţile şi necazurile îl vor ocoli. El va fi mereu norocos și asigurat din punct de vedere financiar, pentru că dragostea și binecuvântarea mamei sale vor fi un talisman care îl va proteja.

La fel, bărbatul ar trebui să aibă o relaţie deosebită cu soţia sa. În mod ideal, ar fi bine ca el să înțeleagă că ea nu e doar o femeie, ci un sol al prosperității, care i-a fost oferit pentru protecție, iubire și sprijin. Sarcina bărbatului este de a satisface dorințele soției (acum nu vom vorbi despre faptul că şi soţia trebuie să fie prudentă, să ştie ce să ceară de la el şi să-l slujească cu minte şi pricepere).

Curios este faptul că starea relației unui bărbat cu soacră-sa nu-i influenţează nicidecum bunăstarea sa financiară. Dimpotrivă, soacra și socrul trebuie să mulțumească ginerelui pentru faptul că acum el are grijă şi o întreţine pe fiica lor.

Aşadar, dacă vreţi să fiţi un bărbat de succes, cu o stare financiară stabilă şi prosperă încercaţi, întâi de toate, să vă îmbunătăţiţi relațiile cu mama și soția…

Sursa

error: Content is protected !!