30 de poze impresionante care fac parte din competiția pentru cea mai bună fotografie de nuntă din 2017

Alegerea unui fotograf pentru nuntă este o mare responsabilitate, pentru că fotografiile vor imortaliza momentele cele mai plăcute, pe care a doua zi nu le vei putea repeta. Noi îți prezentăm 30 de fotografii uimitoare, selectate de un juriu strict în 2017.

Pe Internet, există un site numit Fearless Awards, care este dedicat fotografiilor de nunți din întreaga lume.

Fearless Awards este un concurs care, la fiecare două luni, prezintă o colecție de fotografii de nuntă de cea mai înaltă clasă.

Mai puțin de 3% dintre lucrări sunt selectate de un grup de fotografi cu experiență și bine-cunoscuți.

Premiile Fearless sunt fotografii de nuntă uimitoare care excelează în redefinirea fotografiilor de nuntă.

Aproximativ 1 din 100 de imagini trimise sunt acordate afișate în profilurile fotografilor Fearless Awards.

Cei de la FEARLESS PHOTOGRAPHERS nu se tem să împingă limitele fotografiei profesionale de nuntă pentru a te surprinde cu fotografii extraordinare din ziua nunții tale.

Premiile sunt adăugate la paginile de portofoliu ale fotografilor și sunt folosite pentru a determina clasamentul acestora.

Fiecare curator este selectat manual datorită talentului său fotografic și / sau cunoașterii fotografiei de nuntă. Acești profesioniști laudați pe plan internațional sunt printre cei mai respectați și căutați în industria de nunți.

Pentru cuplurile care acordă prioritate fotografiei din ziua nunții, această metodă de clasificare ar trebui să ghideze opțiunile de rezervare prin evidențierea fotografilor de top care sunt disponibili în zona lor sau care sunt disponibili pentru a călători la destinație.

Fearless Photographers este doar un serviciu de listare care te ajută să îți poți alege un fotograf profesionist. Fiecare fotograf este independent și, prin urmare, este responsabil pentru propriile servicii. Ei au structuri unice de prețuri și oferte de pachete care îți pot satisface nevoile.

Sursa

error: Content is protected !!