3 Schimbări de aspect care te vor face să arăți mult mai frumoasă și mai îngrijită!

Nu sunt o beauty-bloggeriță dar încerc să am grijă de aspectul meu și să investesc atenție și bani în frumusețea mea. Din propria experiență am stabilit trei schimbări de aspect care pot face o femeie să devină mult mai frumoasă și atrăgătoare.

1.Dinții

Cunosc personal câteva persoane, cărora zâmbetul le strică îngrozitor aspectul. Dinții îngălbeniți, strâmbi și nesănătoși adaugă câțiva ani în plus și reduc considerabil dorința, atunci când vine vorba de un sărut. Astfel, un coleg de-al meu nu a putut să obțină reciprocitate din partea femeii visurilor sale din cauza stării teribile a dinților.

O înălbire a dinților aduce doar beneficii aspectului tău! Un zâmbet sănătos și frumos îți mărește considerabil șansele la succes! Am rămas uimită să văd cât de tineri arată oamenii trecuți de 50 de ani în America, datorită dinților frumoși și îngrijiți. Și nu e vorba doar de frumusețe și aspect, dar în primul rând de sănătate! Deci, este o investiție importantă!

2.Coafura și culoarea potrivită a părului

Îmi amintesc de perioadele blondului murdar pe care îl aveam în tinerețe și în aceste momente mi-aș dori să am acel dispozitiv de ștergere a memoriei din „Men in Black”. Am câștigat foarte mult când am încetat să îmi mai vopsesc părul cu acea culoare deschisă. Acum părul meu a devenit mai sănătos și mai dens, arată mai îngrijit și mai natural.

Dacă vrei să te convingi, cât de mult coafura schimbă aspectul unei femei, amintește-ți de Kelly Osbourne și de experimentele ei. Mă uit la ea și înțeleg, o femeie se poate schimba radical, dacă își va găsi coafura ei și pe cel care să i-o facă!

3.Starea tenului

În cazul meu, problemele principale sunt acneea în zona T și cearcănele de sub ochi (caracteristică fiziologică). Prima o corectez cu ajutorul unei creme din farmacie după recomandarea cosmetologului, iar a doua cu microcurenți. Înafară de asta, un pic de bronz întotdeauna avantajează aspectul și conferă tenului o culoare sănătoasă. Însă, nu e cazul să exagerăm, ca și frumoasele care se tranformă în niște băbuțe-grill în goana după bronzul perfect.

Aceste lucruri, după părerea mea, ar putea să o facă frumoasă pe orice femeie. Ele toate reprezintă simptomele sănătății și îngrijirii de sine. Pe lângă aspectul frumos, un bonus minunat ar fi și încrederea în sine și în propriile calități!