3 pui de leu alb, născuți la Grădina Zoologică din Tbilisi

Grădina Zoologică din Tbilisi a salutat nașterea a trei pui de leu alb, după cum anunță un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, alături de mai multe poze cu nou-născuții.

Potrivit unui comunicat de presă, aceștia sunt primii membri care se adaugă familiei de feline a Grădinii Zoologice după ce, în luna iunie a anului trecut, o viitură devastatoare a omorât majoritatea animalelor și a distrus partea de jos a parcului.

Grădina Zoologică a anunțat prin intermediul Facebook că leoaica africană, Cleopatra, și cei trei pui ai săi nou-născuți sunt sănătoși.

orig-whi700-1470179239

„În prezent, nou-născuții sunt ținuți într-o cușcă închisă, departe de public, pentru a se putea adapta la mediu. Mama lor îi va lăsa cel mai probabil afară în zilele următoare, astfel încât toată lumea să aibă șansa să îi vadă”, se precizează în anunț.

Puii nu au primit încă nume, deoarece îngrijitorii așteaptă încă să le fie determinat sexul.

Alături de familia de lei albi, atracția principală a Grădinii Zoologice din Tbilisi este hipopotamul Begi, care și-a dobândit faima internațională atunci când a cutreierat străzile centrale ale orașului Tbilisi, după ce viitura de anul trecut i-a inundat cușca.