3 legi care îndreaptă negreșit fluxul banilor în buzunarul tău.

Banii apar pe neașteptate de niciunde, fără să-i împrumuți măcar de la cineva. De ce se întâmplă așa? Dar mai ales ce să faci ca să-ți vină permanent tot mai mulți bani?

Banii își au legile lor. Ei își au calea lor indiferent dacă știi despre asta, dacă îi urmezi sau nu. Așa că hai să facem cunoștință mai îndeaproape cu banii!

Prima lege: În viață îți vin exact atâția bani de cât ai nevoie la moment. Fără îndoială ți s-a întâmplat să-ți trebuiască bani și să nu-i ai, părându-ți că nu mai e nicio ieșire din situație. Dar ca prin minune banii apăreau pe neașteptate de niciunde, fără să-i împrumuți măcar de la cineva.

De ce se întâmplă așa? Cuza e cât se poate de simplă: pur și simplu aveai nevoie urgent de bani, iar tu erai gata să-i primești în orice condiții.

Ce se întâmplă când economisești? Făcând asta transmiți inconștient universului că nu mai ai nevoie de bani. Totul se întâmplă la nivel energetic, iar veniturile scad: salariul devine mai mic, cheltuielile neprevăzute cresc și ai tot mai puțini bani.

A doua lege: Banii trebuie să aducă bucurie.

Trebuie să primești banii cu satisfacție și cu același sentiment de plăcere să-i cheltuiești. Dar ca să poți gândi și simți așa, trebuie să te ocupi cu ceea ce-ți place cel mai mult.

Nu fă cumpărături regretând că dai bani din puținul pe care îl ai. Nu vei face altceva decât să transformi orice cumpărătură într-o povară. Nu te vei putea bucura nicidecum de ea. Când ți-e milă de banii pe care îi dai, o forță a naturii parcă se întreabă: ”De ce să-i dau bani unuia care n-are de gând să-i cheltuiască?” Astfel, banii se împuținează tot mai mult.

A treia lege: Economisirea banilor impune un regim al sărăciei.

Dorințele omului care economisește se împuținează. Cu cât mai puțin vrei, cu atât mai puțin ai. S-ar părea că nu ai de ce să cumperi lucruri de care nu ai nevoie urgent pentru că ai puțini bani. Poate îți par de prisos anumite lucruri, dar nu poți ști niciodată.

Alegând cumpărăturile strict necesare, îngrădești accesul banilor în viața ta. Astfel, ajungi să cumperi lucruri ieftine în locul celor care-ți plac.

Ține minte! Omul care se ferește să-și cumpere haine frumoase și stilate, niciodată nu-și va cumpăra mașină. Și asta doar pentru că el însuși nu-și permite asta.

sursa