3 cele mai inteligente zodii feminine, care te vor uimi prin capacitățile lor

Inteligența e mult mai mult decât să știi să rezolvi probleme matematice sau să ai un creier ca o enciclopedie. Inteligența se manifestă printr-o varietate de semne și feluri, întrucât specialiștii au delimitat cel puțin 7 tipuri de inteligență.

Așadar, există inteligență lingvistică, logico-matematică, spațială, muzicală, corporală, interpersonală și intrapersonală. Imaginează-ți că fiecare dintre noi posedă într-o măsura mai mare sau mai mică toate aceste tipuri, însă întotdeauna prevalează una sau două.

Astăzi ne vom referi la femeile din zodiac ce au  capacități intelectuale sporite și chiar neînțelese de societatea contemporană, întrucât sunt cele mai deștepte, dar într-un fel aparte.

Așadar, prima în top se află femeia din zodia Rac. Chiar dacă în cazul ei prevalează inteligența intrapersonală și interpersonală, adică este foarte emotivă și trece totul prin suflet mai întâi, dar îi înțelege foarte bine și pe cei ce o înconjoară. Emoțiile o ajută să asimileze un volum mare de informație și să-i vindece emoțional pe cei din preajmă.

O altă zodie feminină foarte deșteaptă este și Fecioara. În cazul ei prevalează inteligența intrapersonală și cea logică, aplicându-le  la modul practic. Pentru ea orice problemă este rezolvabilă, mai ales când este restrânsă de o anumită situație, imediat va găsi soluția. Capacitățile sale analitice sunt de invidiat, iar atunci când ea devine gânditoare și liniștită în mintea ei se nasc cele mai bune idei și se procesează cele mai întortocheate informații.

Încheie topul celor 3 femei super-deștepte, zodia Scorpion. Ea se face remarcabilă prin inteligența intrapersonală, fiindcă știe ce vrea și ce poate și trece astfel peste orice fel de obstacol. Tot în același fel ea știe să-i citească ca pe o carte deschisă și pe oamenii pe care îi vede pentru prima oară. Firea ei este la fel de deosebită ca și a celorlalte două native, de aceea cei ce le înconjoară le înțeleg mai greu.

Dacă te numeri și tu printre aceste zodii să știi că ai o misiune importantă în societatea asta. Nu poți să lași aceste capacități nevalorificate, aplică aceste tipuri de intelgențe în raport cu tine și cu oamenii. Astfel vei fi și tu mai împlinită, dar și lumea mai frumoasă.

Foto: pexels.com

error: Content is protected !!