20 de Ilustrații profunde de la un artist israelian, care nu necesită cuvinte sau explicații!

Ilustrarea problemelor sociale este o chestiune interplanetară, deoarece majoritatea locuitorilor Pământului sunt îngrijorați cam de aceleași lucruri. Prin urmare, lucrările unui artist adevărat ar trebui să fie înțelese fără cuvinte sau oricare alte explicații, exact ca cele ale lui Yuval Robichek.

Pictorul – caricaturist din Tel Aviv, Yuval Robichek, nu este un novice în acest domeniu. Ilustrațiile sale amuzante și incredibil de sincere apar adesea pe paginile publicațiilor israeliene. El are o perspectivă interesantă asupra vieții și mai ales asupra relațiilor dintre oameni. Dacă îți place romantismul, sinceritatea și umorul, atunci și lucrările lui vor fi pe gustul tău!

1.

2.

3.

Cititorii îi iubesc lucrările simple, care redau emoții și subiecte cunoscute – despre relațiile dificile în cuplu, diferențe de gen, distracțiile vieții și multe altele.

4.

5.

6.

7.

Robichek activează în acest domeniu de câteva decenii. Unele dintre lucrările sale sunt „desen pur”, iar altele combină o fotografie cu un desen, care depășește amuzant imaginea. În oricare dintre formate, el este un adevărat maestru!

8.

9.

10.

Cel mai interesant este, desigur, relația dintre un bărbat și o femeie, iar în lucrările lui Yuval, acest subiect a devenit unul de bază. Dar nu și unicul. El povestește cu aceeași plăcere cum doi oameni îndrăgostiți coexistă împreună, cum o persoană se identifică în lume și cum comunică prietenii și străinii între ei.

11.

12.

13.

14.

Yuval desenează ceea ce vede zi de zi, iar principala sursă de inspirație pentru el rămâne Tel Aviv și oamenii care locuiesc acolo. Artistul urmărește viața locuitorilor marelui oraș, apoi își transferă gândurile și sentimentele pe hârtie.

15.

16.

17.

În plus, artistul nu își completează lucrările cu fraze, inscripții sau explicații, în locul personajelor sale vorbesc acțiunile, peisajul și micile detalii, din care sunt alcătuite creațiile lui.

18.

19.

20.