17 Vedete cu o înfățișare specială, care le ajută să pară mult mai tinere decât sunt!

Pomeții conturați se trec treptat din modă. Acum, devine tot mai popular un alt tip de față, cel natural, copilăresc, cu obraji rotunzi și drăguți, cu buze naturale, ochi mari și naivi. Pentru acest tipaj chiar există un termen corespunzător – baby face (față de copil).

Exemplul acestor 17 vedete te va inspira! Ele au reușit să facă din obrajii rotunzi o carte de vizită, și nu au dat greș!

Emilia Clarke, 32 de ani

După acest chip drăguț al actriței se ascunde o putere enormă de voință. În cele mai intense perioade de filmare a fost nevoită să facă față unei boli grave, care i-a pus viața în pericol.

Emilia Clarke consideră că cheia frumuseții sale este rutina de zi cu zi pentru îngrijirea pielii, pe care o realizează cu strictețe. Chiar dacă ziua de filmare a fost teribil de grea, actrița întotdeauna se demachiază, curăță, hidratează și tonifică pielea feței.

 Krysten Ritter, 37 de ani

Actrița are o imagine extrem de contradictorie. Pe de o parte – părul negru gotic, ochii mari întunecați, pielea deschisă, iar pe de alta – un chip copilăros drăguț. Vedeta nu ascunde că nu trebuie să depună eforturi supranaturale pentru a arăta bine: „Când ies din casă, iau cu mine un ruj, o cremă de mâini, o sticlă cu apă și uleiuri esențiale pentru aromă.”

Miranda Kerr, 36 de ani

Modelul de 36 de ani este una dintre cele mai căutate reprezentante ale acestui tip de față din lumea modei. Fata nu își consideră deloc obrajii dolofani un dezavantaj, dimpotrivă, îi subliniază cu ajutorul machiajului.

Shirley Henderson, 53 de ani

Datorită tipului de față baby face, actrița nu arată deloc de cei 50 de ani ai săi. Iar când avea 40, a jucat în rolul unei școlărițe în filmele cu Harry Potter. Shirley recunoaște că rutina ei de îngrijire este destul de simplă: ea se spală pe față cu apă rece și săpun obișnuit și folosește o cremă hidratantă.

Chrissy Teigen, 33 de ani

Obrajii rotunzi cu gropițe sunt cartea de vizită a modelului și prezentatoarei Chrissy Teigen. Acestea îi conferă un farmec copilăresc, așa că femeia nu le ascunde niciodată. Conform modelului, machiajul pentru ea este un mod de a se distra, așa că ea își permite să experimenteze.

Sarah Michelle Gellar, 42 de ani

Actrița își menține tenul sănătos datorită îngrijirii regulate. Preferă tratamentele casnice și nu ascunde faptul că este puțin obsedată de spălarea feței. Femeia își curăță pielea nu doar seara dar și dimineața. Uneori se spală chiar în mijlocul unei zile lungi de filmare, apoi aplică din nou machiajul.

Alicia Silverstone, 42 de ani

Actrița consideră că secretul frumuseții sale este propria dietă, ea fiind vegetariană. Potrivit acesteia, înainte de a renunța la carne, ea avea deseori erupții cutanate pe piele. Acum, chipul ei strălucește din interior. În plus, actrița folosește doar produse de îngrijire organice, pe care le alege în primul rând nu după proprietăți, ci după miros.

Reese Witherspoon, 43 de ani

Actrița arată extraordinar și nu s-a schimbat prea mult de pe vremea filmului „Legally Blonde”. Femeia este o adeptă a naturaleței și spune că cea mai mare greșeală a ei a fost că și-a pensat sprâncenele, lăsându-se influențată de moda anilor ’90.

Ellen Page, 32 de ani

Actrița este un adevărat model pentru cei care doresc să își accepte pe deplin propria înfățișare. Femeia apare aproape fără machiaj chiar și la cele mai solemne evenimente și ședințe foto, nu-și ascunde fruntea înaltă și nu-și pensează sprâncenele. Ea transformă „defectele” în avantaje, iar acest lucru merită tot respectul!

Natalia Vodyanova, 37 de ani

Încă o reprezentantă a tipului de față baby face. Modelul practic nu s-a schimbat deloc în ultimii 10 ani și își păstrează excelent chipul „copilăros”.

Scarlett Johansson, 34 de ani

Actrița pare mult mai tânără decât colegii ei și nu consideră că acesta este un neajuns. Scarlett nu ascunde că pentru a arăta bine, nu trebuie să depună eforturi mari: „Pot doar să fac un duș și să ies să mă ocup de treburile mele” – aceasta este rutina ei de îngrijire după nașterea unui copil.

Katie Holmes, 40 de ani

La fel ca multe alte actrițe, Katie practic nu se machiază în afara filmărilor sau evenimentelor oficiale. Ea realizează doar cea mai simplă rutină de îngrijire a pielii. „Îmi spăl fața în fiecare seară și în fiecare dimineață, folosesc un exfoliant și o cremă hidratantă. Și beau multă apă!” – spune actrița.

Emma Bunton, 43 de ani

Cântăreața nu s-a schimbat prea mult de pe timpurile Spice Girls: aceeași obraji rotunzi, pielea netedă și zâmbetul larg. Nu este o coincidență ca fata este numită Baby Spice – porecla îi este justificată.

Helena Bonham Carter, 53 de ani

Actrița nu odată și-a dovedit dragostea pentru naturalețe. Este adesea surprinsă de paparazzi pe stradă, fără coafură și machiaj, în ținute simple, iar în imagini arată de parcă ar avea 30 de ani.

Michelle Pfeiffer, 61 de ani

„Nu am nevoie să arăt mai tânără” – spune actrița și este greu să nu fii de acord cu ea. Femeia nu poate fi numită bătrână. Michelle arată extraordinar și se ocupă activ de cariera sa.

Jennifer Connelly, 48 de ani

Actrița folosește complexul de îngrijire intensă a pielii de la brandul pe care îl reprezintă. Însă în ceea ce ține de machiaj, femeia recunoaște că îi este prea lene să piardă timpul pe asta: preferă să dedice timpul prețios copiilor ei.

Gemma Ward, 31 de ani

Gemma și-a început cariera de model la vârsta de 15 ani, iar la un moment dat a devenit prizonieră a imaginii sale de elf – adolescent. Timp de 6 ani, vedeta s-a restras din lumea modei, apoi s-a întors dar într-un rol nou, fiind și mai frumoasă.