16 Fotografii realizate ÎNAINTE și DUPĂ ce miresele și-au făcut machiajul de nuntă!

Probabil deja ai citit despre el sau ai văzut lucrările lui Arber Bytygi – talentatul stilist din Republica Kosovo, care poate transforma orice mireasă într-o frumoasă de nerecunoscut, astfel încât mirele ar putea crede că a venit la nunta greșită!

În timp ce unele preferă un aspect mai simplu și natural pentru ziua cea mare, Arber este specializat în machiajul extravagant, demn de covorul roșu.

Pentru a scoate în evidență puterea artei de make-up, Arber își fotografiază clientele înainte și după transformare, iar rezultatul este cu adevărat uluitor.

Având peste 300.000 de urmăritori pe Instagram, ar fi corect să menționăm că activitatea lui Arber devine din ce în ce mai populară și inspiră multe viitoare mirese.

„Am devenit interesat de machiaj încă de când eram copil. Primele desene pe care le-am făcut erau cu ochi de fete, siluete și rochii. Luam cosmetica mamei mele și mă jucam cu ea pe când aveam doar cinci ani, așa că știam de mic că voi deveni artist de machiaj”.- povestește Arber.

„Când am absolvit liceul, familia nu mi-a permis să îmi continui studiile în industria frumuseții, deoarece în cultura noastră este un lucru tabu pentru bărbați. Așa că mai întâi am obținut o diplomă de master în economie și abia după asta mi-am urmat visul și am devenit artist de machiaj.”

„Când îmi întâlnesc clienta, prima mea întrebare este pentru ce fel de ocazie își face machiajul. De asemenea, întreb clientele dacă au unele solicitări specifice. De exemplu, își doresc un aspect natural sau unul de efect. Apoi le rog să-mi arate rochia pe care o vor purta. Designul rochiei și detaliile acesteia dezvăluie stilul aspectului pe care îl urmărește clienta. După care analizez trăsăturile faciale.”

„Deservim mai mult de o mie de mirese pe an. Vara, în special, este un sezon foarte solicitant în acest domeniu. În această perioadă, eu și echipa mea avem câte 60 sau mai mulți clienți în fiecare zi.”

„Machiajul este ca o bijuterie pentru față” – spune Arber tuturor celor ce apelează la serviciile lui.