16 celebrități bogate care duc un mod modest de viață. Vezi cine sunt ele!

Știm că oamenii bogați și celebri mănâncă la restaurante scumpe, cumpără mașini pe care unii oameni nu și le pot permite și se îmbraca doar la designeri celebri. Dar nu toate vedetele duc un astfel de mod de viață. Unii preferă să aibă un mod modest de viață și își cheltuiesc onorariile pentru acțiuni de caritate sau pentru diverse proiecte interesante. Articolul nostru este despre acești oameni – despre cei care cunosc valoarea banilor.

1.Keira Knightley

Keira și-a stabilit o limită lunară de cheltuieli. Knightley spune că stilul de viață al clasei de lux nu este pentru ea.

2.Angelina Jolie

În 2001, în Cambodgia, ea a fost marcată de situația în care locuiau oamenii de acolo și a început să se angajeze în mod activ în asistența umanitară. De atunci, Jolie a creat mai multe fundații caritabile, iar în 2013 a primit pentru serviciile sale un “Oscar” umanitar.

3.Reese Witherspoon

Lui Reese nu-i place să-și răsfețe copiii și le cumpără doar lucrurile cele mai necesare. De asemenea, Reese  colecționează articole și jucării pentru copii defavorizați din SUA și Canada. Actrița este și președintele fundației caritabile Avon și susține în mod activ prevenirea cancerului la sân.

4.Konstantin Khabensky

În 2008, și-a pierdut soția, care a murit din cauza cancerului. Apoi, Fondul de caritate al lui Konstantin Khabensky a început să ajute copiii care suferă de boli oncologice ale creierului, iar astfel a salvat deja sute de vieți.

5.Keanu Reeves

Actorul nu cumpără case de lux și circulă cu transportul public. 90% din taxa pentru rolul din filmul “The Matrix” (80 de milioane de dolari), a oferit-o artiștilor de make-up și altor colegi de ai săi, deoarece credea că au salarii prea mici.Keanu a înființat și un fond pentru combaterea cancerului. Sora actorului este bolnavă de leucemie, iar acest lucru l-a motivat să deschidă acest fond.

6.Sarah Jessica Parker

Actrița nu numai că e modestă, ea îi obișnuiește și pe copiii ei să fie așa. De asemenea, Parker este un ambasadoare a UNICEF și membră al comitetului politic al femeilor din Hollywood.

7.Russell Crowe

Russel și-ar putea permite o viață de lux, dar nu o face. În schimb trăiește în Australia, unde a cumpărat o fermă mică și un jeep vechi. El este implicat în mod regulat nu numai fonduri diferite, dar își ajută și fanii săi care au nevoie de ajutor.

8.Kate Middleton

Ducesa este o persoană extrem de populară nu numai în Marea Britanie. Faptul că ea nu-și cumpără haine de la designeri și nu este mereu în lux a ajutat-o ​​să câștige dragostea celor din jur. În viața de zi cu zi, ea poate fi de multe ori văzută în magazinele Zara, Hobbs, H & M, iar economiile sale le-a investit în programe caritabile.

9.Christian Bale

Actorul, pe care îl cunoaștem și îl iubim pentru rolul său în The Dark Knight, The Machinist, The Psycho American și altele, nu este un fan al vieții luxoase. Banii săi îi dă în mod activ celor care au nevoie. Într-un interviu el a mărturisit: “Bogăția nu înseamnă nimic pentru mine. Dacă un hoț va intra în casa mea, ar fi izbucnit în lacrimi.” Recent, actorul a împlinit visul unui copil de 4 ani, care suferea de leucemie.

10.Leonardo DiCaprio

Actorul și-a dat seama imediat că banii acumulați nu-l vor face fericit. În 1998 a creat Fundația Leonardo DiCaprio. Acum se ocupă în mod activ de problemele de mediu – recent, actorul a fost numit ambasador al ONU.

11.Jessica Alba

Jessica este o mamă economică și fondatoare a companiei de scutece ecologice. Ea nu ezită să facă mâncare si uneori călătorește în transportul public. Actrița a participat și la organizarea de asistență pentru copiii din Africa, lupta împotriva SIDA, căutarea copiilor dispăruți și multe alte evenimente caritabile.

12.Hayden Christensen

Acest tip drăguț este obosit de viața scumpă de la Hollywood și s-a mutat la o fermă, unde este angajat în cultivarea terenurilor și conduce un tractor.

13.Sandra Bullock

Starul cinema este implicat activ în caritate: de patru ori a donat Crucii Roșii un milion de dolari.

14.Jennifer Garner

Această stea de la Hollywood poate fi adesea văzută la piața obișnuită în haine simple. Jennifer lucrează cu Fundația Save the Chidren, care este specializată în ajutorarea copiilor din țările în curs de dezvoltare.

15.Jennifer Lawrence

Este o actriță populară, care se plimbă cu o mașină modestă Volkswagen Eos și iubește distracția simplă (cumpăra mâncare gustoasă și urmărește TV) și donează bani pentru caritate.

16.Quentin Tarantino

El nu are nevoie de bijuterii și mașini șic, adevărata sa pasiune este o recuzită de film. În plus, Tarantino ajută în mod regulat victimele dezastrelor naturale.

Sursa

error: Content is protected !!