16 cei mai bogați oameni ai planetei, care arată ca niște sărăntoci. Uite ce principii de viață au!

Atunci când vorbim de niște milionari, la toți ne apar în față niște oameni cu fițe, care locuiesc în case luxoase și conduc mașini scumpe. În acest articol îți vom arăta că există și oameni foarte bogați, care trăiesc modest și fac ceea ce își doresc, dar nu ce le impune statutul.

1. Keanu Reeves

Keanu Reeves se îmbracă și trăiește foarte modest. El este văzut foarte des în metro sau la plimbare în oraș. De-ar fi să nu știi că el este renumitul actor, nu ți-ai da seama că este milionar.

2. Pewdie Pie

Este un vlogger suedez de succes. Chiar și în canalul său de YouTube el apare îmbrăcat foarte simplu. Despre el se spune că e foarte economicos și are un mod de viață neextravagant.

3. Mark Zuckerberg

Se află pe locul 5 în topul celor mai bogați oameni, dar se îmbracă foarte simplu. Nu este zgârcit, de accea practică permanent acte de binefacere.

4. Tobey Maguire

Tobey are un stil vestimentar foarte lejer și este adept al vegetarianismului. Pentru unul dintre rolurile sale i-a fost dăruită o mașină de lux cu salonul din piele, cadou pe care actorul l-a refuzat, întrucât contravine principiilor sale privind animalele.

5. Scott Farquhar și Mike Cannon-Brookes

Sunt fondatorii companiei de succes Atlassian, despre care se spune că au devenit miliarderi întâmplător, întrucât și-au început încă de la facultate afacerea cu scopul de a nu lucra pentru altcineva. Acum sunt printre cei mai bogați oameni din Australia, deși după cum arată, nu ți-ar fi dat în gând.

6. Nick Woodman

Este fondatorul și directorul companiei GoPro. A început totul de la zero și prin multă perseverență a obținut succes. Banii însă nu l-au schimbat, rămănând același om plin de ambiție și simplitate.

7. Dustin Moskovitz

Este confondatorul Facebook-ului, care din 2008 se ocupă de propriile proiecte. Uitându-te la această cămașă în carouri și la aceste ghete nu prea noi, n-o să-ți vină să crezi că e vorba de un miliardar.

8. Leonardo DiCaprio

Este unul dintre cei mai plătiți, renumiți și profesioniști actori din lume. Chiar și așa, Leonardo nu iubește atenția, de aceea se îmbracă modest și se plimbă cu biciclete închiriate.

9. Ingvar Kamprad

În această imagine este fondatorul renumitului brand suedez IKEA, unul dintre cei mai bogați oameni ai lumii, alături de soția sa. Uitându-te la ei, nu vezi decât un simplu cuplu de pensionari, la cumpărături.

10. Amancio Ortega

Cel care stă după brandul ZARA, cu o avere de 80 de miliarde de dolari. Duce un stil de viață foarte modest, atât în ceea ce privește îmbrăcămintea, cât și aparițiile mondene. În viața sa a oferit doar 3 interviuri și nu iubește să se laude cu succesele sale. Provine dintr-o familie simplă, iar o parte din averea sa o folosește în scopuri caritabile.

11. Vincent Kartheiser

Deși este cel mai sărac din această listă, averea lui nu e mai mică de 3 milioane de dolari. Actorul arată ca orice tânăr și se deplasează numai cu transportul public.

12. Reid Hoffman

Fondatorul Linkedln, care și-a început cariera la Apple și PayPal. Acum este unul dintre cei mai bogați oameni din lume, care se îmbracă simplu și donează sume impunătoare.

13. James Packer și David Gyngell

Deși s-ar părea că în imaginea de mai sus se bat doi oameni ai străzii, nu sunt decât doi bogătași care nu s-au putut înțelege. Vi-i prezentăm pe James Packer, cel cu chipiu negru – proprietarul unei zone de odihnă din Australia, în valoare de 4 miliarde de dolari și David Gyngell, cel cu păr cărunt, – milionarul și directorul rețelei Nine.

14. Mark Cuban

Este omul de afaceri ce deține diverse companii cu valoarea totală a activelor de peste 3 miliarde de dolari. S-a născut într-o familie simplă, a început să investească după ce a terminat universitatea și a obținut succes. În prezent, duce o viață modestă și se ocupă cu binefacerea.

Sursa

error: Content is protected !!