15 Frumoase din trecut, care arătau formidabil fără intervenții plastice și photoshop!

Pe timpurile, când nimeni nu știa încă de botox, chirurgie estetică și silicoane, frumusețea era adevărată. Fetele nu arătau la fel, de parcă ar fi modelate de același sculptor și asta era minunat.

Astăzi am adunat pentru tine câteva imagini cu niște frumoase din trecut, care îți vor permite să te scufunzi într-o nostalgie plăcută după acele vremuri. Și poate să-ți reconsideri părerile despre noțiunea de frumusețe!

Frumoasa actriță și divă Marilyn Monroe la 19 ani. Ea este considerată cea mai legendară figură publică a tuturor timpurilor. 

Actrița și fotomodelul italian – Monica Belluci

Aishwarya Rai – actriță și fotomodel indian, fostă Miss World

Peggy Lipton – actriță americană

Brooke Shields – actriță americană

Angelina Jolie – actriță și regizoare de film, a fost numită cea mai frumoasă femeie din lume de revista Vogue și People.

Cindy Crawford (anul 1990) – fost fotomodel, moderatoare și actriță americană.

Necla Nazir – actriță și scenaristă originară din Grecia

Actrița Megan Fox în anii de școală

Lika Kavjaradze – actriță de film georgiană, cunoscută pentru rolul său în drama „Copacul dorințelor” (1976)

Hamida Omarova – actriță de origine azerbaidjană

Brigitte Bardot – actriță de cinematograf și model. A reușit să-și transforme inițialele B.B. într-o legendă, care va evoca întotdeauna frumusețea, plăcerea de a trăi și libertatea.

Vivien Leigh – actriță engleză de film și de teatru. Este laureată a două premii Oscar, unul dintre care pentru renumitul rol al lui Scarlett O’Hara din filmul „Pe aripile vântului”.

Ingrid Bergman – o mare actriță de film de origine suedeză, laureată a trei premii Oscar. A jucat în numeroase filme, printre care cel mai cunoscut rămâne Casablanca (1942).

Catherine Deneuve – una dintre cele mai respectate actrițe din industria filmului francez.