14 reguli tăioase pentru femei! Cum să-ți atingi scopurile și să faci față provocărilor îți spune o politiciană, scriitoare și jurnalistă de succes

1. În primul rând, trebuie să scapi de iluzia prințului călare pe un cal alb, care te va lua în brațe și te va trece peste greutățile destinului. Cu timpul, bărbatul va obosi să te care și tu vei cădea ca o valiză grea. Pentru a evita soarta valizei pierdute, femeia trebuie să se concentreze nu pe căutarea bărbatului, dar a propriului vis.

2.Cum să faci față loviturii? Principiul meu este de a muri în prealabil. Câștigă într-o luptă, doar acel samurai care este deja mort. Ulterior imaginează-ți în detalii ce vei face după înfrângere. Fă-ți un plan concret de acțiuni.

3.Dacă cineva îmi spune că sunt proastă, eu le răspund că sunt de acord și îmi văd de treaba mea. Eu trec peste asta, fără a încerca să conving pe cineva că nu este așa. Nu trebuie să te pui în poară, mai ales dacă e vorba de un colectiv de bărbați. Nu va duce la nimic bun.

4.Pentru a crea o relație armonioasă cu cineva, mai întâi trebuie să capeți tu armonie cu sine și să te iubești.

5.Ce să faci? Îți spun eu. Să înveți să visezi, să-ți pui scopuri mărețe și să le atingi. Trebuie să primești plăcere însuși de la proces și nu numai de la rezultat. Dacă vei reuși să aprinzi în tine această energie, nu va mai fi nevoie de niciun efort, totul se va aranja de la sine și visurile și cariera și iubirea.

6.Femeia căreia îi reușește să combine armonios calitățile feminine cu cele masculine, care folosește toate resursele pe care le are la dispoziție, pentru autorealizare, devine o femeie unică. Așa a fost, de exemplu, Coco Chanel și poate deveni oricine, care dorește cu adevărat.

7.Femeia- rachetă, adică, acea care merge înainte și își atinge scopurile și își îndeplinește visurile, va fi apreciată de un bărbat adevărat așa cum merită. O astfel de Femeie este întotdeauna misterioasă, și asta excită.

8.Atunci când faci cunoștință cu un bărbat trebuie să spui lucruri uimitoare, după care să te transformi într-o prostuță. Important este să treci dintr-o stare în alta foarte diplomatic și neașteptat. Bărbatul este extrem de sperios. Fie că femeia e prea bogată sau prea săracă, fie că e prea frumoasă sau din contra. De aceea, trebuie să devii imprevizibilă, să comunici ușor, cu umor.

9.Dacă bărbatul nu vrea să se schimbe, ai de ales între a trăi cu el așa cum este sau să trăiești cum vrei tu, fără el. Dacă nu poți alege, înseamnă că nu te cunoști pe tine însăți și problema nu e în el, ci în propria persoană.

10.Bărbatul nu trebuie să fie lumea ta, el trebuie să fie o parte din ea.

11.Învăță tot timpul, informează-te. Este asigurarea ta că vei putea supraviețui vremurilor grele.

12.Banii și succesul trebuie să fie pe locul 2. Ai nevoie de atâția bani cât să-ți ajungă pentru realizarea ideilor tale. Și să nu te trezești în fiecare zi cu gândul că îți urăști munca.

13.Nu-ți fie frică de disperare. Retrage-te pentru o perioadă, spune-ți cât ești de ratată, dar revino-ți repede. Viața continuă. Ridică-te și mergi mai departe.

14.Destinul este ca un leu. Dacă te temi, el te va ataca, dacă nu, el va merge în direcția în care dorești tu.

Autorea sfaturilor este Irina Hakamada, politiciană, jurnalistă și scriitoare de succes, doctor în științe economice și canditat la alegerile prezidențiale din Federația Rusă, în anul 2004.

Sursa

error: Content is protected !!