12 Trucuri geniale pentru garderobă, pe care ar trebui să le cunoască fiecare femeie!

De asemenea întâmplări neplăcute a avut parte fiecare: blugii preferați nu te mai încap, pe puloverul călduros au apărut ghemulețe inestetice, iar fermoarul de la geacă s-a blocat în cel mai nepotrivit moment. Pentru a rezolva ușor astfel de probleme și a arăta întotdeauna perfect, folosește trucurile eficiente pe care le-am selectat special pentru tine!

12.În cazul hainelor deschise, este mai bine să porți sutienul din silicon descheiat și pe vertical (da, este posibil), astfel încât să nu fie vizibil! 

11.Cu siguranță ai întâmpinat o asemenea problemă, când blugii îți sunt prea mari în talie. Soluția este destul de simplă: să coși din interior o bucată de elastic în zona centurii.

10.Fermoarul blocat poate fi ușor deschis cu ajutorul unui săpun: trebuie doar să îl aplici pe fermoar și acesta va merge mai ușor.  

9.O metodă originală de a păstra maiourile este de a utiliza un cârlig pentru prosoape. Astfel, economisești spațiu, iar maiourile nu vor fi șifonate. 

8.Dacă nu găsești mărimea potrivită la blugi sau ai adunat puțin în greutate, poți coase un nasture în plus pentru a-i lărgi în doar 5 minute.

7.Ai obosit de aspectul plictisitor al adidașilor sau aceștia și-au pierdut albul imaculat? Lipește dantelă pe ei și vei obține o pereche de pantofi practic nouă. 

6.Folosește crema de bărbierit pentru a trata în prealabil petele de machiaj de pe haine.

5.Pentru a îndepărta o pată de vopsea de pe haine, folosește puțin alcool și o periuță de dinți. Apoi, spală haina în mod obișnuit în mașina de spălat. 

4.Dacă nu ai o husă pentru haine la îndemână, folosește o față de pernă veche – doar taie o gaură în partea superioară pentru a trece cârligul de la umeraș prin ea.

3.Nu îți place să calci? Aruncă în mașina de uscat haine câteva cuburi de gheață, pentru a scăpa de șifonări.

2.Piatra ponce este surprinzător de potrivită pentru a înlătura scamele de pe haine. 

1.Dacă pe timp de vară îți transpiră puternic picioarele în adidașii tăi preferați, doar lipește din interior absorbante zilnice, iar picioarele tale nu vor mai transpira și aluneca.