12 sfaturi pentru fiecare femeie care încearcă să arate extraordinar mereu!

Multe fete își doresc un singur lucru – să arate frumoase și îngrijite, fără a-și petrece întreaga dimineață pe asta, pentru că o femeie petrece de obicei cel puțin o oră pentru toate procedurile necesare. Și apoi seara, este necesară înlăturarea tuturor urmelor de machiaj, fapt ce se transformă într-un adevărat ritual. Îți oferim câteva sfaturi care te vor ajuta să arăți elegant, fără a cheltui mulți bani și efort.

1.Exerciții pentru față. Pentru ca pielea să aibă un aspect proaspăt și să își mențină elasticitatea mai mult timp (și prin urmare, să reziste la apariția ridurilor), trebuie să faci exerciții scurte în fiecare dimineață pentru mușchii principali ai feței. Încălzește puțin pielea. Acest lucru îți va oferi un aspect proaspăt și sănătos.

2.Dacă te-ai trezit târziu și nu ai deloc timp pentru a te aranja, folosește un creion și un concealer. Acesta va ascunde rapid toate defectele – cearcănele de sub ochi, acneea. Cu creionul accentuează sprâncenele și linia de creștere a genelor superioare și inferioare. Astfel, ochii vor arăta mai expresivi, iar genele vor părea mai voluminoase chiar și atunci când nu ai timp să aplici rimel.

3.Schimbă cărarea părului pentru a-i oferi un plus de volum. Nu întotdeauna avem timp să ne aranjăm perfect părul, să îl spălăm sau să-l coafăm. Dacă porți cărarea pe mijloc, alege oricare parte pe care părul se comportă mai bine și arată mai bogat.

4.Folosește gel pentru sprâncene pentru a la fixa în poziția necesară. Acest lucru face ca fața să fie mai luminoasă și mai expresivă. Astfel, poți părea mai tânără.

5.Folosește rujuri de nuanțe reci care fac smalțul dinților vizual mai alb decât este de fapt. Pentru a înțelege dacă rujul este rece sau cald, aplică-l pe vârfurile degetelor unde culoarea pielii se aseamănă cu cea a buzelor.

6.Dacă dorești să lași în urma ta o mireasmă plăcută, aplică parfumul pe părul tău de la distanță sau pe partea din spate a gâtului.

7.Nu folosi culori aprinse atunci când alegi oja. Nuanțele de albastru, galben, verde și roz se potrivesc sezonului de vară, când toate hainele sunt mai colorate și le poți combina cu manichiura ta. În alte sezoane, este mai bine să acorzi preferință tonurilor pastelate și moi, care nu vor fi atât de țipătoare.

8.Folosește șampon uscat și spray de păr, pentru ca părul tău să se păstreze vizual întotdeauna curat. Spălarea și îngrijirea părului, în special a celui lung, este un întreg proces care poate dura foarte mult timp. Astfel, șamponul uscat este un produs de nelipsit din geanta oricărei fete.

9.Genele și unghiile false țin de tendințele trecutului, așa că scapă de ele cât mai curând posibil. Mergi la un salon de frumusețe și fă laminarea genelor tale și o manichiură actuală.

10.Încearcă să alegi produse cosmetice în sticle închise, sigilate și cu dozatoare. Ambalajele obișnuite cu capac devin adesea purtătoare de bacterii care provoacă probleme ale pielii și iritații.

11.Vara, folosește cuburi de gheață pentru a-ți usca puțin pielea, a înlătura grăsimea și transpirația și aplică machiaj cât mai puțin posibil, care să nu „curgă” în timpul zilei din cauza căldurii și transpirației.

12.Dacă nu poți alege nuanța potrivită de pudră, cumpără una deschisă și folosește-o în loc de bază pentru machiaj. Astfel, vei nivela tenul și îi vei îmbunătăți culoarea.