12 adevăruri aparent banale, care te vor amuza pe cinste. Puțin probabil că ai auzit de ele

Se știe că cele mai bune anecdote sunt inspirate din viața reală. Așa e și cu unele curiozități, care sunt capabile să te amuze copios.

Special pentru tine, noi am adunat de prin lume cele mai hazlii adevăruri. Citește-le pe toate, iar noi îți vom garanta o dispoziție bună la final.

1. Știai cum se numește frica de cuvinte lungi? – Hippopotomonstrosesquippedaliofobia și este considerată una dintre cele mai ciudate fobii din lume.

2. Cuvântul spaniol „esposas” se traduce atât „soții”, cât și „cătușe”.

3. Iată de ce e imposibil de scăpat de ei! Gândacii de bucătărie, cărora le este tăiat capul, mai pot trăi până la 9 zile după asta.

4. Știi cum se spune în daneză la prezervativ? – „Svangerskabsforebyggende middel”.

5. Unele statistici arată că 85% dintre bărbații care au murit din cauza atacului de cord în timp ce făceau sex, își înșelau soțiile.

6. Și păsările au dialecte. Cercetătorii au stabilit că aceleași păsări din diferite zone au un accent diferit al cântatului.

7. Leonardo Di Caprio a fost numit așa în cinstea marelui pictor Leonardo da Vinci. Mama lui a luat această decizie pe când acesta era încă în burtă și i-a simțit loviturile pentru prima dată exact în momentul în care ea admira un tablou al geniului.

8. Inventatorul telefonului, Alexander Graham Bell, nu și-a sunat niciodată soția și mama, fiindcă ambele aveau deficiențe de auz.

9. Coțofenele și cimpanzeii sunt unicele animale din lume, care se pot recunoaște în oglindă.

10. Toți creveții din lume la naștere sunt masculi, însă unii pot deveni femele până la maturitate.

11. Atunci când un om linge un timbru pentru a-l lipi de o scrisoare, el consumă 1/10 dintr-o calorie.

12. 90% dintre americani le cumpără cadouri de Crăciun și animalelor de companie pe care le dețin.

Foto: pexels.com