11 Personalități celebre, care au obținut succesul abia după 30 de ani! Ei te vor inspira!

Unul din autorii blogului Funders and Founders – Anna Vital a făcut public noul său grafic informativ, care ne demonstrează, că nu toți devin oameni de afaceri de succes îndată ce absolvesc studiile. Mulți dintre ei, inclusiv și fondatorii Mary Kay, McDonald’s, Zara și chiar ,,mama” lui Harry Potter au parcurs o cale lungă și grea, înainte de a începe să se miște spre succes.

Îți prezentăm originalul imaginii mai sus numite și, deasemenea, unele specificări despre fiecare nume prezent în acest grafic.

,,Nu toți cei, care rătăcesc – s-au pierdut.” (J.R.R. Tolken)

 

Suze Orman (62 de ani)

Un guru financiar al Americii, autoare a peste 10 cărți, inclusiv și a renumitei ,,The Nine Steps To Financial Freedom”, prezentatoarea propriului show la postul de televiziune CNBC. În prezent averea sa numără 35 milioane de dolari. Până la vârsta de 30 de ani ea a lucrat în calitate de chelneriță.

Harrison Ford (71 de ani)

Actor și producător american, vedeta filmelor ,,Star Wars”, ,,Indiana Jones” și a multor altora. Până la 30 de ani el era tâmplar.

Pejman Nozad (46 de ani)

Unul din cei mai de succes business – îngeri (investitorii privați, care investesc propriii bani în proiecte inovatoare) din Silicon Valley, a cărui avere este estimată la 50 de milioane de dolari. Până la 30 de ani el vindea covoare.

Sheldon Adelson (80 de ani)

Unul din cei mai bogați oameni de pe planetă, proprietarul imperiului de cazinouri Las Vegas Sands, căruia deseamenea îi aparțin renumitele The Venetian din Macao și Marina Bay Sands în Singapore. În martie 2014 averea sa constituia 40,8 miliarde de dolari. Până la 30 de ani el se ocupa cu comercializarea șampoanelor și a lichidelor anti-îngheț.

Manoj Bhargava (61 de ani)

Emigrant indian, creatorul băuturii energetice 5-Hour Energy, care i-a adus proprietarului 4 miliarde de dolari. 12 ani de zile din viața sa el a fost călugăr în munții Indiei, iar după ce s-a mutat în SUA până la vârsta de 30 de ani a lucrat taximetrist.

J.K. Rowling (48 de ani)

Autoarea seriei de cărți despre Harry Potter, care a bătut toate recordurile de vânzări în acest domeniu și apoi a devenit ecranizarea cu cele mai mari încasări din istorie. Rowling a devenit prima scriitoare din lume, a cărei avere a depășit 1 miliard de dolari, deși până la 31 de ani ea trăia din ajutoare sociale.

Ang Lee (59 de ani)

Laureat a 3 premii ,,Oscar”, regizorul filemelor ,,Crouching Tiger, Hidden Dragon”, ,,Brokeback Mountain” și ,,Life of Pi”. Până la 30 de ani el era șomer, iar acum deține o avere de 32 milioane de dolari.

Amancio Ortega Gaona (78 de ani)

Unul din trei cei mai bogați oameni de pe planetă cu o avere de 64 de miliarde de dolari. Fondatorul companiei Inditex, din care fac parte mărcile Zara, Massimo Dutti, Bershka, Pull & Bear, Stradivarius și altele. Până la 30 de ani a lucrat în deservire la un magazin de cămăși.

Andrea Bocelli (55 de ani)

Cântăreț de operă italian, care, fiind orb la 12 ani, a devenit mai apoi unul din cei mai remarcabili tenori și unul din cei mai populari artiști din lume. Are o avere ce trece peste 40 milioane de dolari, deși până la 30 de ani el câștiga bani, cântând la pian în baruri.

Mary Kay Ash (1918-2001)

Fondatoarea renumitei mărci de cosmetică Mary Kay, care a trăit 82 de ani, a scris 3 bestseller-uri și a primit titlul de ,,Cea mai influentă femeie de afaceri a secolului XX” Înainte de a-și crea compania la 45 de ani, Mary Kay mergea din casă în casă și vindea cărți și mărfuri de uz casnic.

Ray Kroc (1902-1984)

Fondatorul McDonald’s și, după părerea revistei Time, unul din cei ,,100 cei mai importanți oameni ai secolului XX”. Până a-i cunoaște pe frații McDonald la 52 de ani lucra comis-voiajor, vânzând pahare de uniică folosință și mixer-uri.

sursa