11 Lucruri care nu te lasă să devii milionar! Ocolește aceste convingeri și obiceiuri în calea spre succes!

Toți știu, ce trebuie de făcut, ca să îmbogățești. Dar care sunt deciziile care ar putea să te împiedice să ajungi la bogăție și prosperitate? Am adunat obiceiurile, convingerile și trăsăturile, care fac calea spre îmbogățire mult mai lungă. Dacă vei învăța să eviți aceste lucruri, cu siguranță vei reuși să îți îmbunătățești starea financiară.

1.Să cumperi lucruri, pe care nu ți le poți permite.

Trăind peste limita posibilităților, îți faci drum negreșit spre stresul financiar – chiar dacă ai început să câștigi mai mult sau ai fost avansat la serviciu, nu ar trebui să folosești acest lucru ca pe un pretext pentru a avea cheltuieli mai mari.

2.Să te bazezi doar pe o singură sursă de venit.

Oamenii capabili să câștige milioane nu fac asta. Ei își creează câteva canale independente. 65% din milionarii intervievați de Business Insider au dezvăluit că aveau cel puțin 3 surse de venit încă înainte de a aduna primul milion de dolari.

3.Să te mulțumești cu cunoștințele pe care le ai.

Cei mai bogați și de succes oameni permanent își antrenează mintea și caută metode de a continua să învețe lucruri noi chiar și după mulți ani după ce au absolvit studiile superioare.

Dacă îți dorești să construiești ceva nou, să îți dezvolți proiectele, să conduci oamenii, vei avea nevoie de mai multe abilități și cunoștințe, care sunt oferite de business – cursurile moderne.

4.Să comunici cu oamenii nepotriviți.

Se spune, că starea de spirit este contagioasă. Asta nu înseamnă că trebuie să renunți la prieteni, doar pentru că au un salariu mic. Dar, dacă îți dorești să devii bogat, trebuie să începi să comunici cu alți oameni noi, cu oameni de succes.

Gândește-te din acest punct de vedere: dacă îți dorești să îți aduci corpul într-o formă bună, mergi la sală unde comunici cu cei, care deja au reușit asta.

5.Să îți pierzi timpul liber doar pentru distracții.

Să îl luăm drept exemplu pe Warren Buffett – el susține că 80% din ziua sa de muncă el le petrece citind. Conform datelor oferite de Business Insider, 67% dintre oamenii bogați, privesc televizorul doar 1 oră pe zi sau încă mai puțin. Aproape 90% din cei bogați citesc despre autoperfecționare și caută informație nouă despre cum să își schimbe viața spre bine.

6.Să nu economisești banii încă din tinerețe

În cele din urmă, bogăția nu înseamnă doar cât de mulți bani câștigi, dar și cât de bine știi să îi păstrezi. Dacă dorești să îmbogățești, trebuie să îți plătești mai întâi de toate ție – și să începi să o faci cât mai devreme, pentru că în economisire este mai important ,,când” decât ,,cât”.

7.Să muncești pentru bani

Dacă muncești pentru bani, atunci de bună voie oferi toată puterea în mâinile șefului tău. Dacă banii muncesc pentru tine, singur îi gestionezi. Cea mai bună decizie ar fi să inițiezi afacerea proprie sau să te ocupi de investiții.

8.Să nu îți asumi riscuri.

În calea spre a deveni bogat vei fi nevoit să riști foarte mult. Pentru a face asta trebuie să crezi în tine și în alții. Vei fi nevoit să faci cotituri bruște în viață, uneori fără să știi la ce te vor aduce acestea.

Este mult mai simplu să joci după reguli și să te dizolvi în mulțime. Însă trebuie să ai mare curaj să părăsești turma, să o creezi pe a ta proprie și apoi să îi convingi pe alții să te urmeze.

9.Să îți urăști locul de muncă

Cel mai important pas spre succes este să înțelegi care este pasiunea ta și să o urmezi. Acest adevăr este actual și astăzi. Fiecare om de afaceri bogat, care a obținut realizări uimitoare, și-a urmat pasiunea. Pasiunea este atuul, care bate orice cărți a celor, cărora aceasta le lipsește.

Steve Jobs a spus în adresarea sa către absolvenții Universității Stanford în anul 2005: ,,Trebuie să găsiți ceea, ce iubiți. Unica metodă de a face un lucru impecabil – este să iubești ceea ce faci”.

10.Să încerci să faci totul de unul singur.

Nimeni nu obține succesul fără a avea o echipă de oameni sârguincioși și cu aceleași interese și scopuri ca și tine. Și nu este vorba doar despre faptul, cum echipa te poate ajuta. Oamenii bogați nu se tem să își finanțeze viitorul din buzunarul altor oameni. Elita mondială crede în utilizarea banilor străini.

Oamenii bogați știu: nu contează, dacă tu personal nu îți poți permite ceva. Cea mai importantă întrebare este: ,,Merită oare să te gonești după asta, să cumperi sau să investești în asta?”

11.Să eviți eșecurile.

Foate mulți oameni niciodată nu înving, pentru că se tem de înfrângere. Cu toate astea, dacă analizăm procesul de educare, vom observa că oamenii învață, din greșelile proprii. Căzând, învățăm a merge.