11 Femei celebre trecute de 40 de ani, care nu au recurs niciodată la chirurgia plastică!

În zilele noastre este greu să uimești pe cineva cu noutatea că încă o vedetă și-a făcut buze noi sau și-a corectat forma nasului. Multe femei celebre sunt gata la orice schimbare de aspect, doar pentru a „păcăli” bătrânețea. Dar nu toate împărtășesc un astfel de punct de vedere radical.

Procesul de trecere de la tinerețe la vârsta adultă este unul natural, care nu ar trebui să fie considerat jenant. Eroinele acestei selecții au ales să nu-și încredințeze aspectul chirurgilor plastici și nu regretă absolut deloc această decizie!

1.Marion Cotillard, 44 de ani

Actrița franceză a declarat că nu este entuziasmată de însăși ideea chirurgiei plastice, deoarece din cauza acestor intervenții femeile își pierd individualitatea. Potrivit ei, principalele schimbări care vin odată cu vârsta nu țin de aspect, ci de activitatea fizică. Ea este mai preocupată de modul în care și-ar putea menține energia până la o vârstă cât mai înaintată.

2.Audrey Tautou, 43 de ani

Cea care a jucat rolul principal în filmele „Amelie” și „Coco Chanel” susține că va fi fericită să îmbătrânească grațios. Audrey este de părerea că îți poți simți frumusețea doar acceptându-te cu toate neajunsurile. Actrița folosește produse cosmetice în cantități moderate și petrece mai mult timp citind cărți, decât prin saloanele de frumusețe.

3.Eva Longoria, 44 de ani

Vedeta din „Desperate Housewives” nu îi condamnă pe cei care au decis să își îmbunătățească aspectul cu ajutorul chirurgiei plastice. Însă, actrița a declarat că nu va îndrăzni niciodată să recurgă la aceste intervenții. Într-un interviu, Eva a spus: „Sunt îngrozită de ace. Am văzut aceste show-uri cu operații, aproape că mi-am pierdut cunoștința de la acele sunete. Mulțumesc, dar nu! Mă voi limita la omlete, exerciții fizice și cremă pentru zona din jurul ochilor!

4.Kate Winslet, 44 de ani

Star-ul din „Titanic” este categoric împotriva intervențiilor estetice. „Acest lucru este în contradicție cu principiile mele morale, educația și ceea ce consider eu a fi frumusețe naturală” – a declarat actrița într-un interviu acordat revistei „The Telegraph”. Kate a mai adăugat că chirurgia estetică pur și simplu „îngheață” expresia feței, ceea ce este inacceptabil pentru un actor.

5.Heidi Klum, 46 de ani

De la modelul de succes Heidi Klum poți învăța să te iubești pe sine. În industria modei, cei care nu apelează la injecții de frumusețe și alte trucuri cosmetice sunt o specie pe cale de dispariție. Heidi reacționează la acest fapt cu umor: „Nu am nevoie de chirurgie plastică. Vreau să rămân ultimul dinozaur, care își poate încreți fruntea!”

6.Rachel Weisz, 49 de ani

Și Rachel Wiesz este de acord cu faptul că intervențiile estetice asupra trăsăturilor naturale ale feței împiedică exprimarea adecvată a emoțiilor. „De ce să încerci să înlături ceea ce face parte din tine?” – se întreabă actrița. Rachel mai spune că botox-ul ar trebui să fie interzis actorilor, precum sunt steroizii pentru sportivi.

7.Christy Turlington, 50 de ani

Supermodelul american se opune cu zel botox-ului și „minunilor” pe care le promite chirurgia plastică. Christy afirmă că nu a întâlnit nicio persoană, căreia toate acestea i-ar fi ajutat să se schimbe spre bine.

8.Kate Blanchett, 50 de ani

Deținătoarea premiului Oscar își menține frumusețea printr-o alimentație sănătoasă, exerciții fizice regulate și produse cosmetice naturale. Actrița consideră că serviciile chirurgilor plastici nu merită astfel de costuri, în plus după operație, organismul pierde multă energie și recuperarea poate dura. Într-un interviu pentru Vanity Fair, actrița a spus: „Nu trebuie să amâni inevitabilul. Și dacă cineva recurge la chirurgia plastică din cauza fricii, aceasta oricum se vede în ochi.”

9.Julia Roberts, 51 de ani

Una dintre cele mai plătite actrițe din lume a recunoscut că și-a pus cariera în pericol din cauza atitudinii sale negative față de chirurgia plastică. Cu câțiva ani în urmă, Julia a declarat pentru The Guardian: „Judecând după standardele de la Hollywood, mi-am asumat deja un mare risc refuzând facelift-ul. Dar le-am spus celor de la Lancome, că vreau să fiu un model care îmbătrânește, așa că vom lucra împreună timp de cel puțin 5 ani, până când voi împlini 50 de ani.”

10.Diane Keaton, 73 de ani

Actrița are o atitudine foarte sceptică față de chirurgia plastică. Înainte de cea de-a 70-a zi de naștere, Diane a spus: „Nu am nicio dorință să mă ocup cu așa ceva. Căci orice nu am face, nimic nu este pentru totdeauna, bătrânețea oricum ne va ajunge din urmă. Atunci de ce să lupți cu ea?”

11.Judy Dench, 84 de ani

Actrița britanică de teatru și film afirmă că este prea bătrână pentru chirurgia plastică. „De fiecare dată când plec în America, mă întreb dacă există vreo procedură care să absoarbă din mine tot ce este de prisos, astfel încât până la prânz să mă eliberez . Dar, mă tem că anestezia este indispensabilă.”