10 trucuri pentru o manichiură universală. E simplu și rapid!

În prezent, meșterii de manichiură pot utiliza o sumedenie de metode de prelucrare a unghiei și pun la dispoziția clientului mai multe idei de design pentru orice ocazie. Cu toate acestea, majoritatea femeilor aleg o manichiură universală, care pune în valoare simplitatea și rafinamentul acestora.

Cum poți avea și tu această manichiură? Iată 10 trucuri simple de realizat:

1. Manichiură în nuanțe nude

Nuanțele naturale sau nude nu arată extravagant și nu ies în evidență, acestea conferă manichiurei un farmec aparte, atât pe unghia scurtă, cât și pe cea de o lungime mai mare. Fără să mai stai mult pe gânduri, poți opta pentru această nuanță. Ca să obții o diversificare și un design mai variat, poți realiza un desen pe unghie.

2. Manichiură french

Această metodă de manichiură se potrivește oricui și pentru orice vârstă. French-ul arată discret, dar, totodată, pune în evidență frumosul. O manichiură în stil french cu nuanțe deschise se potrivește pentru orice vârstă. Mâinile unei femei cu o astfel de nuanță aplicată vor arăta îngrijite și mai tinere.

3. Efectul pânzei de păianjen

Acest efect de păienjeniș oferă specialistului de manichiură posibilitatea să realizeze un design mai divers pe unghiile ce au la bază doar o singură nuanță. Folosind acest efect, unghia ta rămâne un model universal. Acest model este potrivit pentru femeile care preferă minimalismul și un pic de îndrăzneală.

4. Manichiura semilună

Efecul semilună mai este numit french inversat, acesta arată aproximativ ca un french obișnuit, doar că este realizat de la baza unghiei. La fel ca și frenchul clasic, acesta se potrivește pentru orice vârstă.

5. Nuanță de incolor

Această metodă de prelucrare a unghiei îi conferă efectul de îngrijire și naturalețe. Pentru a le da unghiilor un efect diversificat, aplicăm pe unghie un desen.

6. Manichiură geometrică

Unul din principiile de bază în procesul realizării manichiurii geometrice este exactitatea. Liniile trebuie efectuate ideal de drepte. Aceste figuri pot fi diferite ca mărime și culoare, ba chiar și poziție. Toate aceste detalii oferă manichiurii un efect nonconformist.

7. Efectul foliei

Manichiura cu folie de aluminiu poate ajuta meșterul să execute o diversitate de desinguri, începând cu forma și terminând cu culoarea, depinde de imaginația specialistului. Efectul foliei oferă unghiilor un aspect original.

8. Efectul oglindă

Această metodă de design oferă un luciu delicat. Efectul oglindă arată elegant, dar, în același timp, nu bate la ochi. Acest fapt și îl face universal pentru o manichiură de top.

9. Unghiile florale

Compozițiile cu flori pe unghii mereu au avut un farmec aparte pentru o manichiură universală. Poate fi o floare sau o compoziție întreagă din desene care nu se repetă.

10. Efectul ombre sau gradient

Tehnica acestui efect ne ajută să trecem lin de la o nuanță la alta. Această tehnică face manichiura mai fină și pune în evidență bunul gust la clientei.

Aveți o multitudine de procedee pentru a face o manichiură universală. Cea mai bună opțiune e cea care vi se potrivește. Simplu, rapid și, totodată, fermecător!