10 Sfaturi utile pentru bărbați: Urmează-le în fiecare dimineață ca să arăți și să te simți excelent!

Începutul fiecărei zile noi este încă o șansă de a deveni mai bun. Iată 10 ritualuri matinale, care îți vor permite să arăți și să te simți mai bine deja astăzi – plus la toate, îți vor schimba complet calitatea vieții pe termen îndelungat.

1.Începe ziua cu exerciții fizice

Antrenamentul de dimineață este o metodă excelentă de a-ți menține în formă corpul, dar și creierul. Înafară de asta, fluxul de endorfine cauzat de efortul fizic te încarcă cu energie și dispoziție bună pentru câteva ore, iar pielea devine mai curată cu timpul. Necătând la faptul că orice tip de exerciții fizice matinale vor fi benefice pentru organismul tău, acordă o atenție deosebită antrenamentelor cardio, deoarece în orele dimineții se ard mai multe grăsimi.

2.Ia un mic dejun consistent

Gândește-te la corpul tău ca la o mașină: pentru a funcționa bine, are nevoie de combustibil, și unele tipuri de combustibil sunt mai preferabile decât altele. Cel mai reușit și sănătos dejun este o combinație de proteine ușor digerabile și carbohidrați lenți, de aceea încearcă astfel de alimente precum fulgi de ovăz cu fructe, iaurt, sau omletă cu legume.

3.Spală-te pe dinți

Există multe dispute, când e mai bine să o faci înainte sau după micul dejun, dar un lucru este cert: este absolut necesar să te speli pe dinți dimineața. În primul rând îți menții sănătatea cavității bucale, în al doilea rând este un lucru important pentru a avea un zâmbet perfect.

4.Folosește o cremă pentru pielea din jurul ochilor

Pielea pleoapelor este subțire și sensibilă, este unul din locurile unde vei observa semnele îmbătrânirii înainte de toate. Crema va hidrata pielea uscată din jurul ochilor și va preveni apariția ridurilor. Produsele ce conțin retinol sunt deosebit de eficiente.

5.Bărbierește-te

Majoritatea femeilor preferă bărbații proaspăt bărbieriți, de aceea ai grijă să acorzi timp acestei proceduri importante. Chiar dacă nu e nevoie să te razi în fiecare zi, găsește 5 minute pentru a-ți analiza fizionomia și a evalua situația.

6.Fă câte 100 de flotări

Acest sfat poate și e vechi, dar testat: adăugând 100 de flotări la antrenamentul tău matinal, vei reuși să obții un abdomen, care va înnebuni femeile. Înafară de asta, îți vei îmbunătăți postura și vei arăta mai înalt și mai încrezut întreaga zi.

7.Ia-ți prânzul cu tine

Îți va lua doar câteva minute, în schimb vei economisi bani și vei reduce cantitatea de calorii consumate, în caz că mănânci fast-food sau dai comandă de mâncare la oficiu. Dacă faci parte din categoria de oameni, care nu reușesc nimic, ia-ți prânzul cu tine cel puțin de două ori pe săptămână, și vei observa rapid că ai slăbit câteva kg și ai revenit la nivelul normal de colesterol și tensiune arterială.

8.Folosește produse de curățare a feței

Pentru ca pielea feței tale să arate mai proaspătă, masează-ți fața în timp ce faci duș, folosind produse calitative de curățare a tenului. Caută soluții care conțin particule exfoliante, acestea te vor ajuta să îți curăți porii. Pentru a evita apariția petelor pe față și a-ți împrospăta pielea, spală-te cu apă rece.

9.Consumă cafeină

Cafeaua neagră și ceaiul negru sau verde sunt o sursă bogată de antioxidanți, care te vor ajuta să arăți tânăr. Cercetătorii de asemenea presupun, că atunci când consumi regulat astfel de băuturi în cantități moderate reduci riscul de a te îmbolnăvi de demență senilă, dar și de unele forme de cancer.

10.Folosește același parfum de fiecare dată

Dacă vei alege în mod regulat unul și același parfum, femeile vor asocia această aromă cu tine. Pentru un miros rezistent de-a lungul zilei, folosește deodorant, apă de colonie și chiar săpun de aceeași marcă.