Descoperă 10 secrete care-ți asigură confortul deplin în timpul călătoriei cu avionul!

Dacă zbori des cu avionul sau dacă măcar o dată ai fost nevoit să suporți o călătorie îndelungată, atunci știi sigur cât de obositoare pot fi. De aceea am ales câteva sfaturi utile pentru ca să călătorești confortabil și să ajungi la destinație odihnit.

1. Cel mai bun loc în avion e cel de la geam. Ai o priveliște-n față, iar vecinii n-o să te deranjeze.

2. Alege-ți o haină în care te simți comod și te miști liber. În timpul călătoriilor îndelungate temperatura aerului variază, așa că e bine să ai pe tine câteva straturi de haine.

3. Bea apă în timpul zborului. E bine să renunți la băuturi ce conțin cofeină sau alcool acestea stimulând dehidratarea și istovind organismul.

4. Ai grijă de pielea feței. La bordul avionului nivelul de umiditate e scăzut. Îndreaptă jetul de aer condiționat așa ca să nu sufle în față. Dacă pielea devine lucioasă, trateaz-o cu cremă hidratantă. Nu-ți uda fața cu apă. Vei face ca pielea să se usuce și mai tare.

5. Ia cu tine tot ce-ți trebuie pentru a dormi comod. O pernuță ca să-ți sprijini capul, o mască pentru somn, tampoane pentru urechi etc.

6. Cum să desfunzi urechile. Din cauza diferențelor de presiune se înfundă urechile. Se întâmplă mai ales în timpul decolării și aterizării. Pentru a desfunda urechile trebuie să caști cât mai tare și să faci înghițituri.

7. Mișcă-te din când în când. Poți să faci unele mișcări simple fără să te scoli. Mișcarea va îmbunătăți circulația sângelui.

8. E bine să ai fructe, nuci sau iaurt. Presiunea joasă la bordul avionului și umiditatea scăzută fac ca receptorii gustativi să fie mai puțin sensibili. Așa că e bine să ai un produs mai gustos şi sănătos.

9. O călătorie mai lungă trebuie împărțită în etape. Poți să-ți notezi câte ceva în agendă, să citești o carte etc. Și nu uita că trebuie să dormi, să mănânci. Astfel timpul va trece mai repede și te vei simți vioi la aterizare.

10. Ia lucrurile scumpe cu tine. Nu le lăsa în bagaje ferecate sub lacăt. Oricum vameșii deschid orice bagaj.

sursa

error: Content is protected !!