10 reguli de aur ca persoana iubită să te cucerească fără să-și dea seama că de fapt tu ai vrut s-o cucerești.

Viața noastră e determinată de o regulă de bază în univers – legea atracției (gravitației). E simplu și logic – omul atrage ceea ce gândește. Gândurile tale sunt niște semnale care străbat necontenit spațiul cosmic, care la rândul său reacționează la fiecare impuls trimis. Așa că de fiecare dată când emanăm în spațiul cosmic temeri – că ne îmbolnăvim, că suntem dezamăgiți sau ruinați, obținem anume ceea de ce am vrea să fugim. Nu poți visa la fericire, având în cap doar un fel de gânduri: că ai eșuat în dragoste, ești bolnav și sărac.

O persoană care știe să dăruiască dragoste, atrage inevitabil afecțiunea celor din jur.

E unul din principalele postulate ale legii atracției. Atragem ceea ce suntem. Nimic în viața noastră nu este întâmplător. Nici oamenii, nici evenimentele. Trebuie să învățăm să gândim pozitiv și să vedem frumosul în oamenii și lucrurile care ne înconjoară.

Din păcate, anume traumele din copilărie formează aura unei persoane nefericite și singuratice. Deși unei astfel de persoane îi pare că este în căutarea unei soluții, în realitate discuțiile repetate despre eșecurile sale în dragoste nu fac decât să-o izoleze într-o mică lume a supărărilor și decepțiilor. Un cerc vicios din care îi este complicat să iasă.

Victima pur și simplu încetează să mai observe aspectele pozitive ale vieții, și cu cât mai mult suferă, cu atât e mai mare probabilitatea să comită noi greșeli. Să aștepți fericirea într-o astfel de stare psihică este cel puțin naiv. Cum poate fi schimbată o astfel de situație? În primul rând, conștientizând că dragostea nu este ceva care să vină forțat din exterior. Darul de a iubi și a fi iubit(ă) trebuie să izvorască din interior, inundând orice colțișor al sufletului. Și ține minte: suntem autorii propriei realități. Oamenii fericiți știu să culeagă fericire chiar și din cele mai neînsemnate lucruri.

  10 reguli de aur care atrag dragostea:

1. Când te trezești, nu uita să zâmbești. Gândește-te că astăzi te așteaptă o zi reușită. Astfel, emoțiile pozitive vor izgoni orice gând negativ.

2. Lasă-te înconjurat(ă) doar de oameni optimiști și luminoși.

3. Învață să nu te plictisești. Evoluează mereu. În fiecare zi află ceva nou, și ține minte – un om care niciodată nu se plictisește de unul singur, mereu arage interesul celor din jur.

4. Fă doar ceea ce-ți aduce satisfacție, dragoste și împlinire. Desigur, se întâmplă și evenimente pe care practic e imposibil să le evităm și întâlnim oameni pe care ne este greu să îi evităm. În așa caz, încearcă să vezi doar ceea ce au mai bun în ei și interacționează doar cu acele laturi pozitive ale caracterului lor. Foarte curând vei simți că relația voastră a devenit una mai ușoară și firească.

5. Niciodată nu pune la îndoială unicitatea ta. Fiecare om e unic în felul său și merită să fie iubit. Nu te mai critica și blama atâta. Fii mândru(ă) de ceea ce ești, iubește-ți chipul, și foarte curând vei observa cum viața ia o altă întorsătură.

6. Nu-ți pierde echilibrul interior. Dacă te simți asaltat(ă) de frică, nervozitate sau invidie, încearcă să te concentrezi asupra unui moment pozitiv: amintiri colorate, chipul unei persoane iubite, un vis. Astfel, vei putea evita anumite situații neplăcute care sunt atrase în mod inevitabil de emoții negative.

7. Adună fotografiile foștilor iubiți (fostelor iubite), a căror amintire îți provoacă durere. Pune-le într-o cutiuță, leag-o cu o fundiță roșie și trimite-o la păstrat într-un colțișor mai îndepărtat. Specialiștii fen-shui afirmă că astfel, vei izbuti să pui punct vechilor trăiri și-ți vei deschide sufletul unei noi iubiri.

8. Visează la o nouă dragoste, imaginându-ți până în cele mai mici detalii tabloul fericirii tale. Gândește-te la persoana iubită de parcă ar fi una reală. Reia în minte imaginar scenariul în care iubirea vieții tale se comportă anume așa cum îți dorești. Dorințele tale vor fi auzite neapărat.

9. Pe o foaie de hârtie descrie persoana iubită pe care vrei s-o întâlnești. Descrie-i înfățișarea, caracterul, manierele etc. Răspunde-ți la întrebări precum: ce serviciu are, cât câștigă, ce prieteni are, ce obiceiuri și pasiuni are. Cu cât mai multe calități vei descrie, cu atât mai sigură va fi împlinirea visului tău.

10. Compune o hartă a dorințelor tale. Dacă dragostea contează într-adevăr pentru tine, afișează undeva (pe perete) o fotografie de a ta alături de una a bărbatului (femeii) la care visezi. Privește-le și visează. Vizualizarea ajută mult împlinirii dorințelor.

 

error: Content is protected !!