10 principii ale lui Vadim Zeland – în această viață nimic nu este în zadar

Omul este ceea în ce el crede

În scrierile sale “Transurfingul realității”, Vadim Zeland demonstrează că în lume, evenimentele au loc într-un număr infinit de dimensiuni în același timp, și este sigur că fiecare om își poate crea propriul său “proiector” care va transla propria sa viață. Asta înseamnă că “filmul” care îl obții în viața ta depinde totalmente de “pelicula” care rulează la tine în cap.

10 principii ale lui Vadim Zeland

1. În realitatea ta obții “filmul”, care rulează în “proiectorul” tău. Ce desenezi, aceea și vezi. Problema este că oamenii procedează invers, ce văd aceea și desenează – înțelegi diferența?

2. Minunea se va întâmpla doar dacă vei distruge stereotipul, și nu te vei gândi la mijloacele de realizare, dar la scopul final.

3. Dacă deseori ți se pare că ești “de pe altă planetă” sau că “lumea a luat-o razna”, înseamnă că te-ai trezit parțial sau definitiv – foarte bine.

4. Dacă în permanență vei rula în gânduri filmul tău și vei păși ambițiost către scopul tău – mai devreme sau mai târziu, realitatea va intra în conformitate cu filmul tău. Realitatea pur și simplu nu are cum să evite asta – aceasta este caracteristica sa. Nu numai tu depinzi de realitate, dar și ea depinde de tine. Întrebarea este cine deține inițiativa.

5. Ceea ce nu ar trebuie să faci explicit, este să nu te dezamăgești în viața ta. Nu trebuie să crezi că ai eșuat. Nu trebuie să gândești așa, indiferent de vârsta pe care o ai.

6. Învață să primești plăcere de la vreme rea, așteptarea în rând, ambuteiaje, orice probleme negative. Cu așa fel de masochism treptat cerul vieții tale va deveni senin. Trebuie să te gândești doar la următorul lucru: ce beneficii voi avea în urma acestei circumstanțe nefericite.

7. Când vei înceta pur și simplu să vrei, dar vei începe să dorești cu tărie să obții ceva – atunci vei reuși.

8. Cel mai greu lucru este să aștepți, păstrând în același timp calmitatea. Trebuie să fii în stare să reziști în așteptare, să reziști în perioada de timp în care nu se întâmplă nimic.

9. Exprimând nemulțumire față de ceva anume sau criticând pe cineva –  guvernul, funcționarii publici, jucătorii de fotbal, vremea, colegi, vecinii, rudele, ca să nu mai vorbim de copii – tu transferi în oglinda lumii o energie proastă și primești prin reflectare o realitate corespunzătoare.

10. Permite-ți să fii tu însuți – acceptă-te cu toate neajunsurile tale. A lăsa pe celălalt să fie diferit – înseamnă să înlături de pe el proiecția așteptărilor tale. Prin urmare, situația în care unul dorește ceva ce celălalt nu poate accepta, în mod inexplicabil se rezolvă de la sine.

Să aplici aceste principii în viața ta sau nu – este alegerea ta. Poți crede că ele sunt un nonsens complet și să nu le iei în considerare. Sau poți încerca să pui aceste sfaturi în practică chiar acum și să vezi ce se întâmplă. Apropo, zeci de mii de oameni recunosc că, datorită principiilor de transurfing, viața lor se schimbă într-un mod necunoscut. Nu uita: omul este ceea în ce el crede.

error: Content is protected !!