10 Personalități cunoscute care au devenit celebre în mod întâmplător!

În prezent, acești actori sunt cunoscuți în toată lumea, dar înainte de a deveni celebri, au fost cei mai obișnuiți oameni care s-au întâmplat să fie la momentul potrivit în locul potrivit.

Mel Gibson

Impresionantul deținător a două premii Oscar a obținut marea șansă de a deveni celebru datorită unei încăierări într-un bar. Odată, un prieten i-a cerut să-l însoțească la niște probe pentru un film.

În ajun, Gibson s-a implicat într-o bătaie într-un bar. Câna a apărat în platou, chipul lui umflat și vânăt la convins pe regizor că se potrivește pentru unul dintre rolurile acelui film. A fost invitat să vină din nou, deoarece filmul avea nevoie de astfel de „personaje”.

Dar când Mel a venit a doua oară, vânătăile au trecut iar el arăta destul de curajos și atrăgător. Atunci regizorul i-a oferit rolul principal în filmul „Mad Max”, care a devenit cartea lui de vizită și l-a făcut celebru în întreaga lume.

Hason Statham

Majoritatea fanilor știu că Jason a practicat sportul profesional. La 12 ani, Statham făcea parte din echipa națională britanică de scufundări și a participat la Jocurile Olimpice. Într-un interviu, actorul a spus că sportul a fost mai mult un hobby, în timp ce el câștiga bani din vânzarea bijuteriilor și parfumurilor pe străzile Londrei.

Abilitățile extraordinare ale lui Jason au fost apreciate de un angajat al unei agenții de modeling. După ce a lucrat ceva timp acolo, Statham l-a cunoscut pe regizorul Guy Ritchie, care i-a deschis ușile spre lumea succesului.

Toni Braxton

Fata, crescută într-o familie religioasă, urma să obțină o diplomă de profesoară, dar o întâlnire norocasă i-a schimbat planurile. Într-o zi, Toni a venit la benzinărie pentru a face plinul. În așteptare, fata fredona un cântec, fără să acorde atenție celor din jur. În acel moment a auzit-o un agent de muzică care era alături. Și-a dat seama ce talent era în fața lui și a invitat-o la audieri. Foarte curând planurile de a deveni profesoară au fost uitate!

Channing Tatum

În copilărie, Channing Tatum o lungă perioadă nu putea să-și aleagă o vocație. Se ocupa în mod serios cu sportul. Dar apoi a refuzat o bursă specială și a abandonat studiile. În căutarea de sine nu i-a fost teamă să încerce diverse posturi de muncă: a fost vânzător, constructor și chiar agent de vânzări. Apoi, a simțit dintr-o dată atracția față de lumea artistică și a decis să se încerce în rolul de dansator. Anume plasticitatea și simțul ritmului l-au ajutat să obțină rolul principal în filmul „Step Up”, de la care a început cariera de actorie a lui Tatum.

Evangeline Lilly

Înainte de a juca rolul uneia dintre eroinele serialului „Lost”, Evangeline Lilly nu se gândea la o carieră de actriță. A lucrat ca însoțitoare de zbor la Air Canada. A fost remarcată de un recrutor de la o agenție de modeling. După câteva roluri episodice, i s-a propus să joace în serialul, care a devenit cult.

Pamela Anderson

Una dintre personajele principale din „Baywatch”, Pamela Anderson, și-a început cariera ca instructor de fitness la Vancouver. La acea vreme, una dintre companiile producătoare de bere i-a propus să devină model promo. Momentul de glorie pentru Pamela a venit atunci când aceasta a apărut la un meci de fotbal într-un tricou mulat cu logo-ul companiei de bere. Într-una din pauzele jocului, operatorul a afișat imaginea Pamelei pe marele ecran, iar acest lucru a încântat publicul.

Harrison Ford

Unul dintre cei mai de succes actori ai secolului XX la începutul carierei suferea eșec după eșec. Chiar dacă primea unele roluri, atunci în timpul montajului toate scenele cu participarea lui erau eliminate. În cele din urmă, Harrison a fost nevoit să-și schimbe profesia: a devenit tâmplar. Odată, s-a întâmplat să schimbe ușile într-un studiou de film în timp ce aveau loc probele pentru comedia lui George Lucas „American Graffiti”. Regizorul l-a observat și i-a propus să participe – așa Ford a revenit în profesie.

Johnny Depp

Johnny Depp și-a început cariera prin muzică. A încercat să cunoască succesul cu un band muzical în Florida, iar în căutarea unui contract cu o casă de discuri, membrii formației au decis să se mute în Los Angeles.

Foarte curând, trupa s-a despărțit, iar în 1983 Depp s-a căsătorit cu sora fostului basist. Anume ea i l-a prezentat pe Depp lui Nicholas Cage. Încurajat de acesta, Johhny a început să meargă la audiții pentru filme iar după ce a obținut rolul din „21 Jumpstreet” cariera sa actoricească a cunoscut succesul.

Marilyn Monroe

Bruneta atrăgătoare pe nume Norma Joan Mortenson și-a petrecut copilăria în Los Angeles, mutându-se dintr-o familie adoptivă în alta. Când Norma a crescut, s-a angajat la o fabrică militară, unde verifica parașutele și pulveriza o substanță care făcea avioanele refractare. Acolo a observat-o un fotograf care căuta cadre reușite pentru a îmbunătăți moralul soldaților. Drept urmare, fotografia muncitoarei fermecătoare a apărut pe copertă.

Alain Delon

După demobilizarea din forțele armate, Alain Delon a lucrat ca ospătar într-un pub de lângă Champs Elysees. Dar, fiind incapabil să suporte strigătele managerilor, tipul ambițios s-a concediat și a început să meargă la audiții. În 1956, a plecat la Cannes cu un prieten, unde impresarul Wilson i-a propus lui Delon un contract pe 7 ani la Hollywood. În mod neașteptat, Jean-Claude Brialy l-a prezentat faimosului regizor Yves Allegret, care l-a convins pe Delon să înceapă cariera de actor în Franța.