10 motive pentru care sora ta mai mare este cea mai IMPORTANTĂ persoană din viața ta

Sora ta mai mare este cel mai bun prieten, dar și protectorul tău cel mai înflăcărat. Uneori, ea te poate supăra până la lacrimi, dar, în cele din urmă, ea va fi persoana pe care o vei iubi necondiționat, indiferent de situație.

1.Ea este cel mai loial prieten al tău

Sora ta mai mare a asistat la toate momentele semnificative din viața ta, începând de la primii tăi pași.

2.Împărțiți același dulap

Ai observat că hainele ei par întotdeauna să arate bine și pe tine? Sora cea mai mare este egală cu un dulap mare și nu este o rușine dacă ai împrumutat de la sora ta un tricou sau două.

3.Orice merge

Nu există limite atunci când vine vorba de a interacționa cu sora mai mare. Poți invada intimitatea ei în cele mai flagrante moduri, fără ca ea să se supere pe tine. Cu ea poți să discuți despre orice, de la discuțiile despre viață și până la misterele iubirii.

4.Ea este cea care îți poate aplana situațiile de conflict cu părinții tăi

Oricare ar fi problema apărută între tine și părinții tăi, sora ta va fi mereu acolo să o aplaneze. Ea te va ajuta să “navighezi” această problemă spre un rezultat pozitiv. Gândește-te la ea ca la „pilotul” tău experimentat.

5.Ea este persoana go-to pentru filme cool, muzică și tendințe în modă

Personal, am o soră mai mare căreia îi mulțumesc că m-a ținut departe de părul fals al trupelor din anii 1980. Datorită ei am avut tunsorile mele pe care mi le doream și care îmi plăceau. Sora mea a fost mereu alături pentru a evidenția atrocitățile.

6.Ea îți va spune adevărul

Prietenii tind să-și rețină opinia reală despre tine, pentru a evita confruntările. Surorile mai mari – nu. Ele îți vor spune adevărul în față. Toți avem nevoie de o verificare a realității din când în când, iar sora ta mai mare este persoana potrivită pentru acest lucru.

7.Ești întotdeauna binevenit

Sora ta va găsi întotdeauna timp pentru tine, când simți că ești singur/ă și ai nevoie de un umăr pe care să plângi. Este ca o ușă, care va fi întotdeauna deschisă pentru tine, indiferent de situație.

8.Ea îți cunoaște cel mai bine calitățile 

Ori de câte ori ai dubii în legătură cu abilitățile tale de a face ceva, sora ta mai mare îți va da putere să-ți realizezi scopul. Voi aveți același sânge și ea știe cel mai bine care sunt puterile tale și de ce ești în stare să faci. Va fi întotdeauna cel mai mare susținător al tău!

9.Terapie accesibilă

Surorile mai mari par să găsească întotdeauna cuvintele potrivite. De parcă ar avea o putere magică pe care o folosește pentru a te face să simți că totul va funcționa bine în cele din urmă. Înainte de a merge la psiholog, treci pe la sora ta.

10.E mereu acolo pentru tine

Ea niciodată nu va pleca de lângă tine și nu te va trăda. Pentru asta sunt surorile mai mari! Ele sunt cu adevărat cele mai bune. Bucură-te dacă ai o soră mai mare. Deci dacă ai o soră mai mare, asigură-te că știe despre cât de mult o apreciezi.

Sursa

error: Content is protected !!