10 moduri INEDITE prin care pisicile își exprimă dragostea față de oameni!

Pisicile au trăit mereu lângă oameni și au beneficiat întotdeauna de bunătatea lor. În zilele noastre, datorită internetului, pisicile se bucură de o popularitate incredibilă. Mulți cred că o pisică este un animal ciudat și nu știe cum să-și arate iubirea față de om. Unii le consideră indiferente. Cei care au o pisică acasă știu bine că aceste animale, la fel ca și câinii, sunt capabile să-și demonstreze dragostea. Deși manifestarea dragostei lor este exprimată în forme mai complexe și, prin urmare, nu se poate observa imediat.

1.Când o pisică te calmează cu labele – este mai mult decât un masaj

2.Un cadou este întotdeauna un dar, oricât de ciudat ar arăta 

3.Dacă pisica își apasă capul împotriva voastră – accentuează că îți aparține

4.Dacă pisica ta se uită la tine ea se gândește să te îmbrățișeze. Aspectul pisicii se aseamănă cu un sărut. Dacă pisica se uită la tine și scindează, atunci își exprimă dragostea și pacea.

5.În cazul în care pisica se întinde – acest lucru nu este doar răsfăț. Deci animalul își exprimă încrederea! O pisică este un animal foarte prudent și suspect. 

6.Mișcările cozii pot spune multe. Coada este elementul principal în comunicarea felinei. Dacă este înfășurat – animalul este calm și în largul ei.

7.O pisică te mușcă pentru că te iubește. Astfel, ea își exprimă dragostea și încrederea!

8.Dacă pisica se freacă de picioare, aceasta te marchează. Animalul îți compară corpul cu mirosul și spune: „Acesta este omul meu!”

9.Ochii închiși și acoperiți exprimă bunăstarea și recunoștința 

10.Dacă pisica te urmarește ea își exprimă dragostea

Sursa