10 lucruri pe care le face fiecare femeie când este singură acasă

Când o femeie este singură acasă…Îți propunem să afli și tu 10 lucruri pe care cu siguranță obișnuiești să le faci când rămâi singură acasă, și care îți marchează de fapt cele mai fericite momente.

1. Te delectezi cu ceva gustos

Uneori vrem să mâncăm o ciocolată întreagă, și să nu împărțim pătrățelul dorit cu nimeni. Oare o femeie nu poate să bea o cutie de suc fără a o împărți? Sigur că poate. Când suntem singure acasă, toate gustoșeniile ne aparțin.
2. Privești o emisiune sau un serial prostesc

Uneori ne place să privim lucruri cu care nu ne prea mândrim. Seriale sau emisiuni care sunt interzise copiilor, iar bărbații noștri le consideră pierdere de timp. Pacea și liniștea intră în casă, când copiii decis să se plimbe cu tata, iar noi ne putem delecta cu producția preferată.

Когда-женщина-живет-одна2[1]

3. Asculți muzică, cânți și dansezi

Putem să dăm play pe hitul preferat la volum maxim, să alergăm sau să dansăm prin casă. Uneori ai nevoie să te alinți așa.

4. Profiți de clipele în care nimeni nu te bate la cap, și nimeni nu-ți pune întrebări 

Desigur, dragostea pe care o primim de la copii ne umple inima de bucurie și fericire. Uneori este foarte important să fim singure măcar 20 de minute.

5. Faci o baie minunată

Imaginează-ți, o baie cu spumă, o mască hidratantă pe față, și muzică relaxantă. Nimeni nu te bate la cap cu fleacuri, și nu te întreabă când eliberezi baia.

6. Citești cărți și reviste pentru care nu aveai timp înainte

Volumul romanului preferat este acoperit de praf, dar a venit momentul când poți să te bucuri de lectură. Principalul este să nu adormi.
08c624066e622611b47d61d87b9a4d89[1]

7.  Stai pe canapea și să te bucuri de ordine

În curând copiii și soțul vor veni acasă și vor declanșa haosul. Cum le reușește să facă asta într-un timp atât de scurt încă nu știm, de aceea nu ne rămâne decât să ne bucurăm de ordinea din casă în lipsa celor dragi.
8. Faci ceva fără ajutorul altora

Uneori copiii tare vor să te ajute, și asta este o oportunitate minunată să-i înveți să fie responsabili și gospodari. Dar uneori femeia pur și simplu vrea să spele vesela și să se întoarcă la viața sa. Copiii te ajută nu doar la făcut ordine, ci și la crearea dezordinii. De exemplu, pot strica un pahar, sau pot vărsa ceva pe jos. Ne iubim copiii, dar putem face ordine cu adevărat doar în lipsa lor.

9. Te plimbi fără grabă prin magazine

Fără strigăte și plânsete. Când mergi la magazin singură, fără copii și soț, ai senzația că ai ieșit din pușcărie. Te simți liberă și fără griji.

10. Dormi.

Ce plăcere este să stai ghemuită sub plapumă și pur și simplu să dormi! Nu mai este nimic de adăugat aici.