10 Lucruri pe care le face doar o Femeie cu Stima de sine ridicată!

Stima de sine scăzută îți poate distruge viața. Fiecare femeie ar trebui să fie încrezută în sine și în acțiunile sale. Ea trebuie să simtă că este cea mai bună pentru a face față cu ușurință situațiilor dificile care apar în calea ei. Vrei să știi cum se comportă o femeie cu stima de sine ridicată? Citește în continuare!

1.Ea nu își face griji, dacă îi place sau nu bărbatului 

Este încrezută în sine, în forțele ei, în cuvintele ei și în impecabilitatea apariției sale. Prin urmare, o astfel de femeie nu are îndoieli că bărbatul care îi este alături, de fapt, este înnebunit după ea.

2.Ea se simte confortabil și fără machiaj

Ea știe că arată bine, de aceea nu își pierde timpul ca să se machieze doar pentru a ieși la magazin sau pentru a duce gunoiul.

3.Ea își dă seama când relația nu merge

Dacă relația cu un bărbat nu merge deloc bine, o femeie cu stimă de sine nu va nega acest lucru. Ea va fi conștientă că nu numai bărbatul este de vină în această situație, o parte din responsabilitate este pe umerii ei. Pur și simplu, uneori oamenii nu sunt compatibili și nu ar trebui să facă o tragedie din asta. Oamenii se întâlnesc, se despart, așa se întâmplă uneori.

4.Ea știe cânt trebuie să spună „Stop”

Ea știe perfect ce este permis într-o relație pentru ea și ce nu. Pe primul loc este sănătatea ei emoțională. Nu are de gând să se schimbe total doar de dragul faptului că cineva nu o poate accepta cu toate obiceiurile ei. Ea își cunoaște limita în toate: relații, mâncare, comunicarea cu oamenii, alcool.

5.Ea își ascultă vocea interioară

Ea știe foarte bine ce își dorește și ia decizii, fără să-i fie frică să greșească sau de ceea ce urmează. Are o stimă de sine ridicată, prin urmare, pașii ei sunt întotdeauna echilibrați și gândiți minuțios.

6.Ea nu se laudă

De obicei, oamenii cu stimă de sine scăzută tind să-și arate superioritatea față de ceilalți. Dar ea nu are nevoie de asta, este sigură pe sine, pe abilitățile și cuvintele ei. Ea nu vrea să pară mai bună în ochii celorlalți.

7.Ea își asumă responsabilitatea

Ea nu se consideră victimă și nu începe să dea vina pe ceilalți, dacă ceva nu-i iese în viață. Ea este conștientă de faptul că trebuie să-și asume responsabilitatea pentru alegerile și deciziile sale.

8.Ea nu vrea să pară altcineva

Ea nu dezvăluie tuturor cât este de fericită într-o relație. Nu se laudă cu cadouri, inel de logodnă, întâlniri romantice, pe care le pregătește bărbatul ei. Ea nu grăbește lucrurile, încercând să pară fericită, ea se bucură de atmosfera reală din viața ei.

9.Ea nu tolerează lipsa de respect

Lipsă de respect, neîncredere, atitudine proastă – ea nu va tolera așa ceva în relația cu un bărbat. Este sigură că va găsi persoana potrivită și nu își pierde timpul cu cineva care nu o apreciază.

10.Ea este o femeie înțeleaptă

Ea nu se bazează doar pe creier sau doar pe inimă, atunci când începe o relație. Ea combină în mod competent și înțelept aceste două componente, pentru a face alegerea corectă.